• چهارشنبه, ۲۹ شهریور ۱۳۹۶ - 2017 September 20
کد خبر: 11115
تاریخ انتشار: سه شنبه, ۰۶ مرداد ۱۳۹۴ ۲۱:۰۶
دسته: نوشیدنی
پرینت
ایمیل

چای لته عسل؛ نیرو بخش روزهای پاییزی




برترین ها: 
مواد لازم:

 چای سیاه: یك قاشق چای‌خوری  
 هل: 3 یا 4 دانه
 دارچین: یك چوب كوچك
 زنجبیل: كمتر از یك قاشق چای‌خوری
 شیر: نصف لیوان
 عسل: یك قاشق غذاخوری

روش تهیه:

1 - ابتدا چای سیاه، هل، دارچین و زنجبیل را درون صافی قوری ریخته و روی گاز بگذارید تا به مدت 5دقیقه دم بكشد، سپس شیر را حرارت داده و داغ كنید.

2 - در مرحله بعد عسل را ته لیوان بریزید، شیر داغ و سپس چای دم كشیده شده را به آن اضافه كنید.

نكته سلامت:

افزایش ترشح بزاق دهان و آنزیم‌های مجرای گوارشی به هضم و جذب مواد غذایی کمک می‌کند و نیرو بخش است.



+ 2
مخالفم - 1

منبع: http://www.bartarinha.ir/fa/news/29311/چای-لته-عسل-نیرو-بخش-روزهای-پاییزی

 

بازدید: 377

تعداد نظرات: 0
منتشر نشده: 0

کد امنیتی
کد جدید




ویدئو

Scroll to Top