• جمعه, ۳۰ شهریور ۱۳۹۷ - 2018 September 21
کد خبر: 152884
تاریخ انتشار: شنبه, ۲۵ ارديبهشت ۱۳۹۵ ۱۹:۲۰
دسته: آشپزی
پرینت
ایمیل

خورش آلو مسمای گیلانی

خورش آلو مسما از مجموعه دستورغذایی های محلی است، که طرز تهیه آن را برای شما آماده کرده ایم. آلو مسما (مسمی) از غذاهای خوشمزه ی گیلانی است. طعم این غذای ترش و شیرین را می توانید بر اساس ذائقه تان تغییر دهید.

وب‌سایت آشپزباشی: خورش آلو مسما از مجموعه دستورغذایی های محلی است، که طرز تهیه آن را برای شما آماده کرده ایم. آلو مسما (مسمی) از غذاهای خوشمزه ی گیلانی است. طعم این غذای ترش و شیرین را می توانید بر اساس ذائقه تان تغییر دهید.

مواد لازم:

  •     روغن  به میزان لازم
  •     پیاز ۲ عدد
  •     لپه  ۱/۲ پیمانه
  •     مرغ  ۴ تکه
  •     نمک  به میزان لازم
  •     فلفل  به میزان لازم
  •     زردچوبه  به میزان لازم
  •     قیسی  ۱۲ عدد
  •     آلو سیاه  ۱۲ عدد
  •     زعفران  به میزان لازم
  •     شکر  ۲ قاشق غذاخوری
  •     رب گوجه فرنگی ۲ قاشق غذاخوری

خورش آلو مسما


طرز تهیه:

  1-  ابتدا پیاز را در روغن سرخ کنید، تا طلایی شود.

  2-  لپه را به آن اضافه کنید و به همراه پیاز کمی تفت دهید، این کار نمی گذارد که لپه در هنگام پخت له شود.

  3-   2 پیمانه آب به آن ها اضافه کنید و بگذارید تا بجوشد. سپس حرارت را کم کرده و بگذارید برای 2 ساعت قل بزند.

  4 - در این میان، در ماهیتابه ای دیگر، مقداری روغن بریزید و تکه های مرغ را در آن تفت دهید. به آن نمک، فلفل و در صورت تمایل زردچوبه بزنید. سپس آن را به ترکیب لپه اضافه کنید.

  5- در 30 دقیقه آخر پخت، آلو و قیسی ها را به همراه زعفران (آب کرده)، شکر و رب به خورش اضافه کنید.

  6- وقتی خورش لعاب انداخت، آماده سرو است.

نکات:

۱- پیاز را خرد کنید.

۲- لپه را از ۲۴ ساعت قبل از پخت خیس کنید. ترجیحا در این میان آب آن را ۲ بار عوض کنید. قبل از استفاده آن را آبکشی کنید.

۳- به دلخواه از ۴ تکه گوشت از هر بخشی از مرغ استفاده کنید.

۴- آلو و قیسی را ۱ساعت قبل از پخت خیس کنید. قبل از استفاده آن را آبکشی کنید.

۵
- در صورت تمایل رب را در مقداری روغن تفت دهید تا بوی خام آن گرفته شود.



+ 2
I_DONT_LIKE_IT - 1

منبع: http://www.bartarinha.ir/fa/news/326253/خورش-آلو-مسمای-گیلانی
بازدید: 297

تعداد نظرات: 0
منتشر نشده: 0

کد امنیتی
کد جدید




Scroll to Top