• دوشنبه, ۲۰ آذر ۱۳۹۶ - 2017 December 11
کد خبر: 15607
تاریخ انتشار: پنج شنبه, ۱۵ مرداد ۱۳۹۴ ۰۳:۳۰
دسته: آشپزی
پرینت
ایمیل

ران مرغ پر شده با قارچ

 

خوراک مرغ و قارچ

 

مرغ پر شده با قارچ

 

سینه یا ران مرغ 5 عدد  .  پیاز 2 عدد  .  آرد سفید 2 قاشق غذاخوری  .  سس مایونز 5 قاشق غذاخوری

قارچ 500 گرم  .  پودر آویشن 1 قاشق چایخوری  .  روغن مایع 2 قاشق غذاخوری  .  نمک و فلفل مقدار لازم

 

خوراک مرغ و قارچ

 

طرز تهیه : استخوان های ران مرغ را با دقت خارج کنید ( دقت کنید که تنها قسمت پهن ران مرغ برای این غذا لازم است ) مرغ ها را داخل کاسه ای بریزید و سس مایونز ، پودر آویشن ، 1 عدد پیاز رنده شده ، نمک و فلفل را اضافه کنید و خوب مخلوط نمایید سپس روی ظرف را بپوشانید و داخل یخچال قرار دهید.

 

خوراک مرغ و قارچ

 

داخل ماهیتابه 2 قاشق غذاخوری روغن بریزید و ماهیتابه را روی حرارت قرار دهید تا داغ شود سپس قارچ ها و 1 عدد پیاز باقی مانده را خرد کنید و داخل روغن بریزید و تفت دهید تا آب غذا کشیده شود ، پس از اینکه آب غذا کشیده شد 2 قاشق غذاخوری آرد ، نمک و فلفل اضافه کنید و کمی تفت دهید و از روی حرارت بردارید.

 

خوراک مرغ و قارچ

 

ران های مرغ را به نوبت روی سطح کار قرار دهید ، داخل هر ران مرغ مقداری مایه قارچ بریزید و از اطراف گوشت مرغ را جمع کنید و با خلال چوبی در جای خود محکم کنید ( اگر مرغ ها را خوب بپیچید دیگر نیازی به خلال چوبی نیست ).

 

خوراک مرغ و قارچ

 

داخل سینی فر را چرب کنید ، مرغ ها را درون سینی فر بچینید و روی مرغ ها نمک و فلفل بپاشید سپس داخل فر با دمای 180 درجه سانتیگراد به مدت 1 ساعت قرار دهید تا برشته و طلایی شود سپس در ظرف بکشید و بهمراه پوره سیب زمینی و سالاد سرو نمایید.

 

 

نویسنده : نیلوفر بانو | 15,538


+ 2
مخالفم - 3

منبع: http://irancook.ir/08/20/morgh-gharch-shekampor/8098/

 

بازدید: 311

تعداد نظرات: 0
منتشر نشده: 0

کد امنیتی
کد جدید




ویدئو

Scroll to Top