• دوشنبه, ۰۴ تیر ۱۳۹۷ - 2018 June 25
کد خبر: 20196
تاریخ انتشار: جمعه, ۲۳ مرداد ۱۳۹۴ ۲۱:۰۲

ترکیب شكلات و بادام چه می کنه؟!

وقتي در يك دسر، بادام و شكلات وجود داشته باشد، تصور كنيد چقدر اين دسر مي‌تواند مقوي باشد. گسی بادام و تلخی شکلات که مخلوط می‌شود یک ترکیب خوشمزه و بی نظیر به دست می‌آید.


مجله سیب سبز: وقتي در يك دسر، بادام و شكلات وجود داشته باشد، تصور كنيد چقدر اين دسر مي‌تواند مقوي باشد. گسی بادام و تلخی شکلات که مخلوط می‌شود یک ترکیب خوشمزه و بی نظیر به دست می‌آید. فقط حواستان باشد بادام مناسب این دسر بادام خام و البته صددر صد  ایرانی است. ساختمان اصلی این دسر دست شکلات و بادام است اگر طرفدار شکلات هستید این تارت بهترین انتخاب برای یک روز خوب است.
تارت شكلات و بادام


مواد لازم برای خمیر تارت
  •  2/1 پيمانه يا 115 گرم كره (ذوب شود)
  • 4 /1 پيمانه شكر
  • 1 ق چ  وانيل
  • 1 ق‌چ خلال پوست پرتقال
  • 8 /1 ق‌چ نمك
  • 140 گرم آرد

مواد لازم براي داخل تارت
  • 3 گرم شكلات تلخ (ريز خرد شود)
  • 2 /1 1 پيمانه مغز بادام پرك‌شده
  • 3 /2 پيمانه شكر
  • 6 ق‌س كره (در دماي اتاق نرم شود)
  • 1 عدد تخم‌مرغ (در دماي اتاق قرار گيرد)
  • 2 /1 ق‌چ وانيل

طرز تهیه:

1. فر را با دماي 120 درجه سانتي‌گراد روشن كنيد. كاسه‌اي آماده كنيد و كره ذوب‌شده، شكر، وانيل، خلال پوست پرتقال و نمك را در آن بريزيد و هم بزنيد تا خوب مواد با هم مخلوط شوند.

2. آرد را به مخلوط اضافه كنيد و هم بزنيد تا به صورت خمير نرم درآيد. قالب تارت، با قطر 31 سانتي‌متر را آماده كنيد و بعد از باز كردن خمير روي سطح آردپاشي‌شده، داخل قالب پهن كنيد و مدت 20 دقيقه يا تا زماني كه خمير تارت طلايي‌رنگ شود، در فر بپزيد.

3. حالا نوبت مواد داخل تارت است. شكلات را با حرارت غيرمستقيم ذوب كنيد و كناري بگذاريد.

يك پيمانه بادام را همراه شكر در دستگاه غذاساز بريزيد و مخلوط را به پودر تبديل كنيد. ابتدا 6 ق‌س كره را به پودر بادام و شكر بيفزاييد و بعد از اضافه كردن تخم‌مرغ دوباره هم بزنيد. وانيل را هم اضافه كنيد.

4. شكلات را به مخلوط بادام و تخم‌مرغ داخل غذاساز بيفزاييد و چند بار روشن و خاموش كنيد تا مايه‌اي يكنواخت حاصل شود. مايه شكلاتي را داخل خمير تارت پخته‌شده بريزيد و با يك‌دوم پيمانه مغز بادام پرك‌شده تزئين كنيد.

5. تارت را مدت 20 دقيقه در فر بگذاريد تا مايه روي تارت حالت پف‌كرده پيدا كند و خمير نان خشك شود.

فوت و فن

 برای آب کردن شکلات، هم می‌توانید کاسه حاوی شکلات را روی دهانه کتری در حال جوش بگذارید، هم می‌توانید از روش بن‌ماری استفاده کنید.



+ 2
I_DONT_LIKE_IT - 0

منبع: http://www.bartarinha.ir/fa/news/219761/ترکیب-شكلات-و-بادام-چه-می-کنه

 

بازدید: 282

تعداد نظرات: 0
منتشر نشده: 0

کد امنیتی
کد جدید




Scroll to Top