• سه شنبه, ۲۵ تیر ۱۳۹۸ - 2019 July 16
کد خبر: 216761
تاریخ انتشار: یکشنبه, ۲۵ مهر ۱۳۹۵ ۱۳:۳۶

سالاد پلومن؛ باکلاس و رژیمی

وب‌سایت آشپزباشی: این سالاد ساده و خوشمزه با ترشی پیاز خانگی و سس خردل و عسل خورده می شود.

 

 مواد لازم:


  • پیاز قرمز ۱عدد
  • شکر ۱/۲ قاشق غذاخوری
  • سیر ۴ حبه
  • سرکه قرمز ۲ قاشق غذاخوری
  • نمک به میزان لازم
  • سس خردل ۱ قاشق چای خوری
  • عسل ۱ قاشق چای خوری
  • سرکه سفید ۲ قاشق غذاخوری
  • روغن زیتون ۴ قاشق غذاخوری
  • فلفل سیاه به میزان لازم
  • شاهی ۱۰۰ گرم
  • کاهو ۱ عدد
  • سیب ۱ عدد
  • کرفس ۳ شاخه
  • تربچه ۸ عدد
  • کالباس ۸ ورقه
  • پنیر چدار ۱۰۰ گرم
  • پنیر بلو چیز ۱۰۰ گرم

 

 
سالاد پلومن

 

طرز تهیه


1. ابتدا ترشی پیاز را تهیه کنید. حلقه های پیاز را در ظرفی ریخته و شکر، سیر، سرکه قرمز و کمی نمک روی آن ها بریزید. آن ها را خوب هم ترکیب کنید، روی ظرف را بپوشانید و تا سالاد را آماده می کنید، حداکثر برای ۱ ساعت، آن را کنار بگذارید.


2. برای تهیه سس سالاد، سس خردل، عسل، سرکه سفید و روغن زیتون را به همراه کمی نمک و فلفل سیاه با هم ترکیب کنید. آن را بچشید و در صورت لزوم نمک و فلفل بیشتری به آن اضافه کنید. سس را کنار بگذارید و سالاد را تهیه کنید.


3. برای تهیه سالاد، شاهی، کاهو، سیب، کرفس و تربچه را در ظرفی با هم مخلوط کنید. سس را هم بزنید و روی سالاد بریزید. آن ها را خوب با هم ترکیب کنید تا سالاد کاملا به سس آغشته شود.


4. تکه های کالباس، پنیرها و ترشی پیاز را روی سالاد قرار دهید و آن را سرو کنید.

 

نکاتی در رابطه با تهیه ی سالاد پلومن:


1.  پیاز را پوست بگیرید و آن را نازک حلقه حلقه کنید.


2.  برگ های شاهی، کاهو را جدا کنید.


3.  وسط سیب را جدا کنید و سیب را ریز خرد کنید.


4.  کرفس و تربچه ها را نازک ورقه ورقه کنید.


5.  کالباس را خرد کنید.


6.  پنیر چدار را با پوست کن ورقه ورقه کنید. بلو چیز را مکعبی خرد کنید. 


+ 1
I_DONT_LIKE_IT - 1

منبع: http://www.bartarinha.ir/fa/news/401867/سالاد-پلومن-باکلاس-و-رژیمی
بازدید: 450

تعداد نظرات: 0
منتشر نشده: 0

کد امنیتی
کد جدید




Scroll to Top