• دوشنبه, ۳۱ تیر ۱۳۹۸ - 2019 July 22
کد خبر: 229316
تاریخ انتشار: چهارشنبه, ۲۶ آبان ۱۳۹۵ ۱۰:۵۰

تبوله عدس؛ سالاد مدیترانه‌ایِ نیم ساعته!

وب‌سایت ایران کوک: سالاد تبوله از سالاد های مشهور  کشورهای مدیترانه و به ویژه لبنان است. این سالاد معمولا با گوجه، جعفری، روغن زیتون و مواد دیگر تهیه می شود. سالاد تبوله عدس بدلیل وجود عدس در ترکیباتش سالادی بسیار مقوی و خوشمزه است و در نیم ساعت آماده می شود. این سالاد می تواند شام یا میان وعده ای گیاهی، سالم و رژیمی باشد.

مواد لازم:
  •     عدس 200 گرم
  •     پیازچه 1 دسته
  •     گوجه گیلاسی 200 گرم
  •     جعفری تازه 1 دسته
  •     نعنای تازه 1 دسته
  •     روغن زیتون بکر
  •     لیمو ترش بزرگ 1 عدد

 

سالاد تبوله عدس
 


طرز تهیه:

 

1-عدس ها را بشویید و با مقدار مناسب آب و نمک بپزید. زمان پخت عدس بسته به نوع عدس و … می تواند بین 30 الی 60 دقیقه متغیر باشد. سپس عدس های پخته را آبکشی کنید و کنار بگذارید تا خنک شوند.

2-پیازچه، جعفری و نعنا را به قطعات دلخواه خرد کنید و گوجه های گیلاسی را نصف کنید.عدس های پخته را با سبزیجات خرد شده مخلوط کنید و 4 قاشق غذاخوری روغن زیتون روی آن بریزید.

3-آب لیموی تازه را روی سالاد بریزید. به میزان دلخواه نمک و فلفل سیاه روی سالاد تبوله عدس بریزید؛ سپس این سالاد مقوی، پرخاصیت و خوشمزه را سرو کنید.



+ 1
I_DONT_LIKE_IT - 0

منبع: http://www.bartarinha.ir/fa/news/424744/تبوله-عدس-سالاد-مدیترانه‌ایِ-نیم-ساعته
بازدید: 476

تعداد نظرات: 0
منتشر نشده: 0

کد امنیتی
کد جدید




Scroll to Top