• جمعه, ۳۱ فروردين ۱۴۰۳ - 2024 April 19
کد خبر: 28257
تاریخ انتشار: شنبه, ۰۷ شهریور ۱۳۹۴ ۰۹:۰۲

طرز تهیه کیک یزدی یا کیک فنجانی

دستور پخت کیک یزدی خوشمزه

طرز تهیه کیک یزدی یا کیک فنجانی

کیک یزدی

دستور پخت کیک یزدی خوشمزه

مواد لازم :

کره   150 گرم

شکر   150 گرم

تخم مرغ   3 عدد

آرد سفید    260 گرم

روغن مایع               1 قاشق غذاخوری

وانیل      1 قاشق چایخوری

بکینگ پودر      2 قاشق چایخوری

طرز تهیه :

ابتدا اجازه می دهیم که کره در دمای محیط ذوب شود. سپس آن را به همراه شکر با هم زن می زنیم. بعد تخم مرغ ها، وانیل، آرد و شیر را افزوده و خوب هم می زنیم. در آخر بکینگ پودر و روغن مایع را اضافه کرده و مخلوط می نماییم. سپس فر را با دمای 180 درجه ی سانتیگراد روشن کرده و می گذاریم گرم شود. درون 13 قالب کیک یزدی را با کاغذ می پوشانیم و خمیر کیک را درون آن می ریزیم به نحوی که سر آن ها خالی باشد. می توانیم برای خوشمزه تر شدن کیک روی آن کنجد سفید، پودر پسته یا خلال بادام بپاشیم. آنگاه کیک را به مدت 20 دقیقه درون فر قرار می دهیم تا بپزد.

 


منبع: http://www.bistsotoon.com/p/%D8%B7%D8%B1%D8%B2-%D8%AA%D9%87%DB%8C%D9%87-%DA%A9%DB%8C%DA%A9-%DB%8C%D8%B2%D8%AF%DB%8C-%DB%8C%D8%A7-%DA%A9%DB%8C%DA%A9-%D9%81%D9%86%D8%AC%D8%A7%D9%86%DB%8C
بازدید: 1260

تعداد نظرات: 0
منتشر نشده: 0

کد امنیتی
کد جدید




Scroll to Top