• جمعه, ۰۳ آذر ۱۳۹۶ - 2017 November 24
کد خبر: 307811
تاریخ انتشار: یکشنبه, ۰۵ شهریور ۱۳۹۶ ۱۳:۰۰
دسته: آشپزی
پرینت
ایمیل

طرز تهیه پاستا با تن ماهی

وب‌سایت آشپزباشی: استفاده از مارچوبه و منداب باعث میشه که این غذا نسبت به کنسرو تن ماهی، غذایی سبک تر و ترد تر باشه.

 

مواد لازم


  • کره ۲ قاشق غذاخوری
  • پاستا ۲۳۰ گرم
  • آب مرغ یک و سه چهارم پیمانه
  • موسیر ۴ عدد
  • نمک به میزان لازم
  • فلفل سیاه به میزان لازم
  • مارچوبه ۴۵۰ گرم
  • منداب ۱۵۰ گرم
  • پنیر پارمزان ۱/۲ پیمانه
  • رنده پوست لیمو ۱/۲ قاشق چای خوری
  • آبلیمو ۴ قاشق چای خوری
  • تن ماهی ۳۰۰ گرم
  • روغن زیتون به میزان لازم

 

پاستا با تن ماهی


آماده کردن مواد برای تهیه پاستا با تن ماهی:

1.  از پاستا با شکل دلخواهتون استفاده کنید.


2.  موسیر‌ها رو پوست گرفته و نازک برش بزنید.


3. مارچوبه‌ها رو تمیز بشویید و به شکل قطعات ۴ سانتی‌متری برش بزنید.


4.  از پنیر پارمزان رنده شده استفاده کنید.


5.  روغن اضافی تن ماهی رو بگیرید.

 

طرز تهیه


1. در قابلمه ای، کره رو با پاستا، آب مرغ، ۲ پیمانه آب و موسیر ترکیب کنید. به اون ها کمی نمک و فلفل سیاه اضافه کنید و بجوشونید.


2. حرارت رو روی متوسط به بالا تنظیم کنید و در حالی که مواد رو مدام هم می زنید برای ۵ دقیقه یا تا زمانی که پاستا زیر دندان بیاد، بپزید.


3. مارچوبه‌ها رو اضافه کنید و برای ۱ تا ۲ دقیقه دیگه بپزید. منداب، پنیر پارمزان رنده شده و رنده پوست لیمو رو اضافه کنید.


4. تن ماهی و آبلیمو رو هم با سایر مواد ترکیب کنید. غذا رو فورا سرو کنید. برای سرو مقداری روغن زیتون، رنده پنیر پارمزان و فلفل سیاه روی پاستا بریزید.



+ 0
مخالفم - 0

منبع: http://www.bartarinha.ir/fa/news/576907/طرز-تهیه-پاستا-با-تن-ماهی
بازدید: 116

تعداد نظرات: 0
منتشر نشده: 0

کد امنیتی
کد جدید




ویدئو

Scroll to Top