• چهارشنبه, ۲۹ شهریور ۱۳۹۶ - 2017 September 20
کد خبر: 310002
تاریخ انتشار: یکشنبه, ۱۲ شهریور ۱۳۹۶ ۱۳:۴۰
دسته: آشپزی
پرینت
ایمیل

طرز تهیه سوپ کلم

در مورد خواص کلم خیلی شنیده ایم اما خوردن کلم کار آسانی نیست و با ذائقه هرکسی جور نمی شود اما اگر این آموزش آشپزی را دنبال کنید حتماً نظرتان در مورد خوردن کلم تغییر می کند.

 مواد لازم:
  • استاک مرغ یک لیتر
  • مرغ پخته و ساتوری شده یک دوم پ
  • کلم بروکلی ۱۵۰ تا دویست گرم  
  • جو پرک یک پیمانه پر
  • سیر یک حبه
  • جعفری ریز شده یک سوم پیمانه
  • قارچ خرد شده یک دوم پیمانه
  • شیر دو پیمانه
  • خامه یک ق غ
  • نمک و فلفل سیاه و اب لیمو تازه به میزان لازم

سوپ کلم
طرز تهیه:

 1. استاک مرغو اماده میکنیم تشکیل میشه از اسلکت مرغ و مقداری از گوشت مرغ هر قسمتی دوست داشتید و مقداری آب و  یک حبه سیر و یک عدد پیاز و یک عدد هویج و نمک و فلفل و زرد چوبه رو حرارت میزارید و اجازه میدید کاملااا پخته بشه سپس صافش کنید .

2  .عصاره ای که میمونه استاک مرغه میتونید بسته بندی کنید و تو فریزر نگهداری کنید و مواقعی که سوپ درست میکنید اماده داشته باشید

3.استاک رو داخل قابلمه میریزیم جو رو میشوریم داخل قابلمه میریزیم به ترتیب بروکلی و قارچ رو هم اصافه میکنیم  سپس مرغ ساطوری رو اضافه میکنیم و اجازه میدیم جو کاملا پخته بشه و حسابی غلیظ بشه در اخر شیر رو اضافه میکنیم و جعفری ریز شده

4.شیر رو کم کم اضافه کنید تا غلظت سوپتون دستتون بیاد حالا یا کمتر یا بیشتر از میزان ذکر شده در مواد اولیه

5.در اخر تست مزه . نمک و فلفل اضافه میکنیم بعد پنج دقیقه از حرارت برمیداریم و خامه رو با مقداری مواد سوپ مخلوط میکنیم که هم دما با سوپ بشه و سوپمون نبره به اصطلاح . بعد داخل ظرف سرو میکشیم و با اب لیمو تازه نوش جان میکنیم .

*اگر از جو پوست کنده استفاده میکنید حتما جو رو جدا گونه بپزید



+ 0
مخالفم - 0

منبع: http://www.bartarinha.ir/fa/news/583141/طرز-تهیه-سوپ-کلم
بازدید: 17

تعداد نظرات: 0
منتشر نشده: 0

کد امنیتی
کد جدید




ویدئو

Scroll to Top