• شنبه, ۲۷ مرداد ۱۳۹۷ - 2018 August 18
تازه ها
کد خبر: 382280
تاریخ انتشار: سه شنبه, ۱۵ خرداد ۱۳۹۷ ۱۶:۲۶
دسته: آشپزی
پرینت
ایمیل

طرز تهیه آبگوشت قنبید



 

پخت آبگوشت قنبید,درست کردن آبگوشت قنبید

طرز تهیه آبگوشت قنبید

 

کلم یکی از ویژگی های این غذاست اما مقدار آن زیاد نیست؛ یکی از غذاهای رسمی شهرستان قم که با کلم قمری یا قنبید پخته می شود. برای رفع بوی کلم از ادویه استفاده کنید.

 

مواد لازم برای 4 تا 6 نفر برای آبگوشت قنبید :

 گوشت گوسفند 650 گرم 
کلم قمری  دو عدد 
پیاز خرد کرده   یک عدد
 نخود و لوبیا سفید  150 گرم
سیب زمینی متوسط، نصف کرده 2 عدد
زردچوبه یک قاشق چایخوری

 

طرز تهیه آبگوشت قنبید:

مانند آبگوشت معمولی عمل کنید و در یک ساعت پایانی کلم، سیب زمینی و رب گوجه فرنگی را اضافه کنید.

 

در برخی دستورهای پخت، لپه به جای نخود و لوبیا استفاده می شود که در این صورت باید همراه کلم به غذا اضافه شود.

 

منبع : مجله تندرستی - bartarinha.ir




+ 0
I_DONT_LIKE_IT - 0

منبع: http://www.beytoote.com/cookery/ghazaha/chamomile1-chowder1.html
بازدید: 72

تعداد نظرات: 0
منتشر نشده: 0

کد امنیتی
کد جدید




Scroll to Top