• سه شنبه, ۲۰ آذر ۱۳۹۷ - 2018 December 11
کد خبر: 389523
تاریخ انتشار: چهارشنبه, ۱۳ تیر ۱۳۹۷ ۱۳:۳۰
دسته: آشپزی
پرینت
ایمیل

طرز تهیه و پیچیدن خمیر پیراشکی مرغ

وبسایت سفره ما: در این مطلب تصمیم گرفتیم در کنار آموزش پخت پیراشکی مرغ، خمیر آن را نیز آموزش دهیم و سپس انواع پیچیدن های خمیر را هم برایتان به صورت تصویری آموزش دهیم. به این ترتیب، علاوه بر پخت یک غذای عالی، می توانید از شکل های زیبای آن سرمیز غذا هم لذت ببرید و مهمانان خود را نیز خوشحال و راضی نگه دارید.  با ما همراه باشید.

خمیر پیراشکی

مواد لازم (خمیر پیراشکی)

•    1 عدد تخم مرغ

•    1.5 قاشق غذاخوری روغن مایع

•    ¼ پیمانه آب ولرم

•    ¼ پیمانه شیر ولرم

•    ¼ قاشق چایخوری نمک

•    دو پیمانه آرد

طرز تهیه (خمیر پیراشکی)

1.    در یک کاسه بزرگ، آرد و نمک را با یکدیگر مخلوط کنید. سپس روغن را به آنها اضافه کنید. سپس تخم مرغ را اضافه کنید.

2.    آب و شیر ولرم را اضافه کنید و با هم‌زن برقی خوب هم بزنید تا خمیر چسبناکی حاصل شود. سپس با کمک قاشق چوبی خمیر را هم بزنید و در صورت نیاز، آرد بیشتری به آن اضافه کنید.

3.    در صورت تمایل می توانید همه مواد را در غذاساز بریزید و خمیر را درست کنید.

4.    سپس خمیر را کمی در دست ورز دهید و پس از اینکه یکدست و نرم شد، آن را درون کیسه پلاستیکی قرار دهید و به مدت 30 تا 60 دقیقه آن را درون یخچال بگذارید. توجه داشته باشید خمیر کمی حالت چسبندگی خود را حفظ می کند.

5.    پس از این استراحت، خمیر را روی سطح صاف آردپاشی شده با دست ورز دهید تا کاملا فرم چسبندگی خود را از دست بدهد. هنگامی که خمیر کاملا لطیف شد آن را با وردنه باز کنید تا ضخامت حدود 0.5 سانتی‌متر داشته باشد. سپس به مدل های دلخواه آن را برش دهید و مواد میانی را داخل آنها بگذارید.

طرز تهیه پیراشکی مرغ و مدل‌های پیچیدن خمیر

مایه میانی با مرغ مواد لازم (مایه مرغ)

•    ۴۰ گرم کره

•    نصف پیمانه خامه

•    دو حبه سیر رنده شده

•    نصف پیمانه آب مرغ

•    نصف پیمانه سرکه سفید

•    یک عدد تخم‌مرغ هم زده

•    دو قاشق غذاخوری آرد ذرت

•    ۲۰۰ گرم تره فرنگی خرد شده

•    ۴۵۰ گرم سینه مرغ بدون استخوان

طرز تهیه

1.    فر را با دمای 180 درجه سانتی‌گراد روشن کنید. سینی فر را نیز با کمی روغن چرب کنید و کنار بگذارید.

2.    در یک تابه بزرگ، کره را آب کنید، تره فرنگی و سیر را اضافه کنید و چند دقیقه تفت دهید تا کاملا طلایی شوند.

3.    سپس سرکه، آرد ذرت را بریزید و هم بزنید. پس از آن آب مرغ و خامه را اضافه کنید و اجازه دهید تا بجوشند. سپس شعله را کاهش دهید و بگذارید چندین دقیقه در حالت نیم‌جوش باقی بماند و غلیظ شود. پس از تبخیر شدن مواد، آن را کنار بگذارید تا خنک شود.

4.    خمیر پیراشکی را که از قبل آماده کرده‌اید، به شکل مورد نظر برش دهید. به طور مثال، آنها را به دایره های یک اندازه قالب بزنید. از مایه مرغ در مرکز خمیر قرار دهید.

5.    در یک پیاله کوچک، یک عدد سفیده تخم مرغ و دو قاشق غذاخوری آب را با یکدیگر مخلوط کنید. با قلم مو از این مخلوط در حاشیه های خمیر بمالید. یک طرف خمیر را روی طرف دیگر برگردانید و با دست فشار دهید تا کاملا به هم بچسبند. از قالب های آماده پیراشکی که در لوازم قنادی ها فروخته می شود نیز می توانید استفاده کنید.

6.    پیراشکی ها را با فاصله درون سینی بچینید و به مدت 10 تا 20 دقیقه در فر بپزید تا کاملا طلایی شوند. در صورت تمایل، می توانید آنها را درون قابلمه ای پر از روغن سرخ کنید و سپس روی دستمال حوله ای بچینید تا روغن اضافه شان گرفته شود.

مدل صدفی

1.    از خمیر پیتزا به اندازه یک نارنگی بردارید و روی سطح صاف آردپاشی شده، به شکل مستطیل آن را باز کنید.


2.    قسمت بالایی خمیر را با کمک چاقوی تیز، به صورت موازی برش دهید. (مطابق تصویر)

3.    مایه مرغ یا گوشت را در قسمت پایین مستطیل قرار دهید.

4.    خمیر را از سمت پایین به بالا رول کنید.

5.    قسمت برش خورده باید روی سطح خمیر باشد.
6.    سپس سر و ته خمیر رابه هم بچسبانید. تا قسمت های برش خورده از هم باز و شکافی در میان آنها ایجاد شود.

7.    می توانید سیاه دانه یا کنجد روی آنها بپاشید.

8.    آنها را درون سینی فر بچینید و به مدت 10 تا 20 دقیقه بپزید تا کاملا طلایی شوند.

9.    پیراشکی های صدفی آماده هستند. این مدل را می توانید بدون چسباندن سر و ته خمیر هم درست کنید. یعنی فقط خمیر را هلالی خم کنید تا قسمت های برش خورده باز شوند.

مدل گل

1.    از خمیر پیتزا به اندازه یک نارنگی بردارید و روی سطح صاف آردپاشی شده، آن را به شکل دایره باز کنید. بهتر است حدود نیم سانتی‌متر ضخامت داشته باشد. سپس چهار طرف دایره را تا نیمه (از بیرون به داخل) برش دهید.


2.    یک قاشق غذاخوری از مایه میانی را در وسط دایره بگذارید.

3.    یکی از بخش ها را دور مواد بالا بیاورید.

4.    بخش مقابل را بالا بیاورید و آن را دور خمیر و مواد بپیچید.

5.    بخش سوم را مطابق مراحل پیشین تکرار کنید.

6.    بخش آخر را هم روی همه گلبرگ ها بیاورید و با انگشت فشار دهید تا به هم بچسبند. می توانید برای چسبندگی بیشتر، لبه های هر گلبرگ را با آب کمی خیس کنید.

7.    سپس آنها را با فاصله  درون سینی فر بچینید و به مدت 10 تا 20 دقیقه در فر بپزید تا کاملا طلایی شوند.


+ 0
I_DONT_LIKE_IT - 0

منبع: http://www.bartarinha.ir/fa/news/104374/طرز-تهیه-و-پیچیدن-خمیر-پیراشکی-مرغ
بازدید: 104

تعداد نظرات: 0
منتشر نشده: 0

کد امنیتی
کد جدید




Scroll to Top