• جمعه, ۱۰ فروردين ۱۴۰۳ - 2024 March 29
کد خبر: 406682
تاریخ انتشار: دوشنبه, ۰۲ مهر ۱۳۹۷ ۱۳:۳۶

کیک شکلاتی گرم

 


طرز تهیه کیک شکلاتی گرم,طرز پخت کیک شکلاتی


آماده سازی: 15 دقیقه
مدت انتظار: 30 دقیقه
مجموعاً: 45 دقیقه

 

مواد لازم : برای 8 نفر

 مارشمالو  1/2 فنجان
  نمک  1/4 قاشق چای خوری
 وانیل  1 قاشق چای خوری
 زرده تخم مرغ  1 عدد
 تخم مرغ  4 عدد (بزرگ)
شکلات (خرد شده) 285 گرم
شکر 115 گرم
کره 8 قاشق غذاخوری
آرد 3 قاشق غذاخوری
پودر کاکائو تلخ 2 قاشق غذاخوری


طرز تهیه کیک شکلاتی گرم:
فر رو روی 190 درجه سانتیگراد (375 درجه فارنهایت) قرار میدیم تا گرم بشه.
8 فنجان یا ماگ که در برابر حرارت فر مقاوم هستن رو با کره چرب میکنیم و روی کره کمی آرد و شکر میپاشیم. (کره، آرد و شکر اضافه بر مقدار ذکر شده در مواد اولیه). دقت کنید که لبه فنجان ها تمیز باقی بمونه.
شکلات و کره رو به روش بن ماری ذوب میکنیم و بمدت 5 دقیقه زمان میدیم تا کمی خنک بشه.


تخم مرغ، زرده تخم مرغ، وانیل، نمک و شکر رو با همزن دستی به تندی حدودا 5 دقیقه هم میزنیم تا موادمون کف کنه و حجمش تقریبا دو برابر بشه.
آرد رو با شکلات هم میزنیم و بعد به بقیه مواد اضافه میکنیم و به آرامی هم میزنیم تا کاملا مخلوط و یکدست بشن.


فنجان ها رو تا یک و نیم سانتیمتری لبه، با موادمون پر میکنیم و بمدت 13 تا 17 دقیقه توی فر قرار میدیم. وقتی از فر خارج کردیم، مارشمالو روی کیک ها میریزیم و مجددا 2 تا 4 دقیقه تو فر قرار میدیم تا مارشمالو ها ذوب شده و سطحشون کمی طلایی بشه. بعد از فر بیرون میاریم و 5 دقیقه زمان میدیم تا کمی خنک بشه سپس روی کیک رو با پودر کاکائو تزئین میکنیم.



منبع : sooran.com

 


منبع: http://www.beytoote.com/cookery/pastry/warm1-chocolate-cake1.html
بازدید: 869

تعداد نظرات: 0
منتشر نشده: 0

کد امنیتی
کد جدید




Scroll to Top