• سه شنبه, ۲۹ اسفند ۱۴۰۲ - 2024 March 19
کد خبر: 412781
تاریخ انتشار: جمعه, ۱۰ خرداد ۱۳۹۸ ۱۶:۲۷

طرز تهیه فرنی خرما؛ دسری مقوی و خوشمزه

وب‌سایت سراشپز پاپیون - نیلوفر محبی: این فرنی بدون شکر درست میشه و خیلی خوشمزه است. چون شیرینیش با خرماست خیلی مقویه، پیشنهاد میدم حتما امتحان کنید خصوصا تو ماه رمضان که یه دسر تقویتی خیلی خوبیه.

مواد لازم

  • شیر: ۱.۵ لیوان
  • آرد برنج: ۲ قاشق سوپ خوری
  • نشاسته ذرت: ۱ قاشق سوپ خوری
  • خرما: ۵ عدد
  • دارچین: ۱/۲ قاشق چای خوری
طرز تهیه فرنی خرما؛ دسری مقوی و خوشمزه

طرز تهیه:

۱. هسته خرما را درآورده و با کمی آب روی حرارت گذاشته تا نرم شود سپس خرما را با چنگال له کنید.

۲. آرد و نشاسته را به شیر سرد اضافه کنید و هم بزنید تا کامل ترکیب شوند.

۳. خرما و دارچین را نیز به شیر اضافه و روی حرارت ملایم به طور مرتب هم بزنید تا بجوشد و قوام آید سپس در ظرف سرو ریخته دو دقیقه صبر کنید سپس تزیین کنید.

نکات:

  • مثل گلاب یا هل همچنین میتونید دارچین هم نریزید یا اگر نشاسته نمیریزید میتونید اینجا هم نریزید، ولی زمان بیشتری برای قوام اومدن میبرد.
  • می‌توانید خرما‌ها را با کمی شیر در مخلوط کن له کنید یا با گوشت کوب برقی نرم کنید.
  • در صورت تمایل کمی کره به مواد اضافه کنید.
  • اگر می‌خواهید فرنی شیرین‌تر بشه خرمای بیشتری اضافه کنید.
  • برای تهیه این فرنی می‌توانید از شیره خرما به جای خرما استفاده کنید.

منبع: https://www.bartarinha.ir/fa/news/868454/طرز-تهیه-فرنی-خرما-دسری-مقوی-و-خوشمزه
بازدید: 689

تعداد نظرات: 0
منتشر نشده: 0

کد امنیتی
کد جدید




Scroll to Top