• دوشنبه, ۰۷ خرداد ۱۳۹۷ - 2018 May 28
کد خبر: 5184
تاریخ انتشار: سه شنبه, ۳۰ تیر ۱۳۹۴ ۲۲:۰۸

با این سالاد جلوی مهمان ها پُز دهید

اگر برای مهمانی هایتان معمولا چند مدل سالاد آماده می کنید ، سالاد ژله ای را فراموش نکنید. شما با همین روش می توانید انواع و اقسام سالادهای قالبی دکوراتیو را درست کنید و با آن پز دهید.

مجله آشپزی مثبت - نیره اعظم زنجانی: اگر برای مهمانی هایتان معمولا چند مدل سالاد آماده می کنید، سالاد ژله ای را فراموش نکنید. شما با همین روش می توانید انواع و اقسام سالادهای قالبی  دکوراتیو را درست کنید و با آن پز دهید.
سالاد سبزیجات ژله‌ای


مواد لازم برای لایه اول:
  • 3 ق چ پودر ژلاتین
  • 1 ق چ شکر
  • 1 فنجان آب
  • 4 /1 ق نمک
  • 1 عدد کلم بروکلی
  • 2 عدد هویج
  • 12 عدد گوجه گیلاسی
  • 3 قطره اسانس لیمو

مواد لازم برای لایه دوم:
  • 1 عدد سینه مرغ
  • 3 عدد سیب‌زمینی متوسط
  • 1 عدد هویج پخته
  • 2 عدد خیار شور
  • 2 ق س جعفری
  • 2 /1 پیمانه سس مایونز
  • نمک و فلفل و زردچوبه  به مقدار لازم
  • 1 عدد پیاز خرد شده

طرز تهیه لایه اول:

1. در ظرف مناسبی آب، پودر ژلاتین و شکر را مخلوط‌کنید سپس ظرف را روی حرارت غیرمستقیم قرار دهید تا ژلاتین کاملاًحل شود. بعد از حل شدن ژلاتین، نمک و اسانس لیمو را اضافه کنید. مواد را داخل یک ظرف بریزید و آن را در یخچال به مدت 10 دقیقه قرار دهید سپس نیمی از مخلوط ژلاتین آماده را در ظرف بریزید و دوباره به مدت 20 دقیقه داخل یخچال قرار دهید تا سفت شود.

2.  کلم بروکلی و هویج‌ها راخردکنید و بشویید. گوجه‌فرنگی را هم از وسط نصف کنید سپس آنها را بخارپزکنید.حالاظرف را از فریزر خارج کنید و مواد بخارپز شده را روی آن بچینید.باقیمانده مخلوط ژلاتین را روی مواد بریزید و سپس ظرف را به مدت 20 دقیقه دیگر در یخچال بگذارید تا کاملاًخودش را بگیرد.

طرز تهیه لایه دوم:

1. سینه مرغ را همراه با مقداری پیاز،آب،نمک،فلفل و زردچوبه در یک قابلمه روی حرارت بگذارید تا بپزد. هویج و سیب‌زمینی را هم بپزید. بعدازاینکه مرغ پخت، آن را ریش‌ریش کرده، کنار بگذارید. سیب‌زمینی و هویج راهم بعدازاینکه پخته شدند،رنده کنید. خیار شورهارا هم خردکنید.

2. اکنون سینه مرغ ریش‌ریش شده،سیب‌زمینی و هویج رنده شده و خیار شور خردشده را همراه با جعفری خرده شده، نمک، فلفل و سس مایونز در یک‌کاسه مناسب باهم مخلوط‌کنید. قالب را از داخل یخچال بیرون آورید و مخلوطی  را که آماده کرده‌اید را روی آن بریزید و به مدت 3 ساعت ظرف را در یخچال قرار دهید تا مواد سرد و سفت شوندسپس آن را در ظرف مناسبی برگردانید.



+ 1
I_DONT_LIKE_IT - 1

منبع: http://www.bartarinha.ir/fa/news/219114/با-این-سالاد-جلوی-مهمان-ها-پُز-دهید

 

بازدید: 491

تعداد نظرات: 0
منتشر نشده: 0

کد امنیتی
کد جدید




Scroll to Top