• سه شنبه, ۳۰ آبان ۱۳۹۶ - 2017 November 20
کد خبر: 63821
تاریخ انتشار: سه شنبه, ۱۲ آبان ۱۳۹۴ ۲۰:۰۲

طرز تهیه ترشی کلم قرمز

 


 

طرز تهیه ترشی کلم قرمز,درست کردن ترشی

 

مواد لازم :

 

كلم‌قرمز

یک عدد

نمک

سه قاشق غذاخوري

سركه سفيد

به ميزان لازم

 

 

طرز تهيه :

 

كلم‌قرمز را در اندازه‌هاي دلخواه خرد كرده و در آبكش مي‌ريزيم. نمك را روي كلم‌ها پاشيده و آنها را كمي هم مي‌زنيم تا نمك‌ها حل شوند و مواد را به مدت يك ساعت به همين صورت مي‌گذاريم بماند، سپس كلم‌ها را آبكشي كرده، كمي كه آب آن رفت در ظرف موردنظر ريخته و روي آن را با سركه پر مي‌كنيم. اين ترشي را مي‌توان در  كنار غذاهاي گوشتي سرو كرد يا سركه آن را كه بسيار خوشرنگ است با مايونز تركيب كرده و مي‌توانيم از آن براي سالاد استفاده كنيم و براي اين كه ترشي زياد سركه را از بين ببريم بهتر است دو قاشق شكر به مايونز اضافه كنيم.

 

منبع : groohashpazi

 



+ 2
مخالفم - 1

منبع: http://www.beytoote.com/cookery/moraba/pickled-red-cabbage.html
بازدید: 257

تعداد نظرات: 0
منتشر نشده: 0

کد امنیتی
کد جدید




ویدئو

Scroll to Top