• دوشنبه, ۰۲ مهر ۱۳۹۷ - 2018 September 24
کد خبر: 6804
تاریخ انتشار: پنج شنبه, ۰۱ مرداد ۱۳۹۴ ۰۶:۱۲

سالاد شیرازی، محبوبترین سالاد ایرانی

پیمونه: تنوع سالاد در آشپزی ایرانی بسیار کم است . اما سالاد شیرازی مشهورترین و محبوبترین سالاد ایرانیست که در کنار بسیاری از غذاهای ایرانی جایگاهی همیشگی دارد . سالاد شیرازی با توجه به نوع خرد کردن مواد(ریز و یک دست) معمولا وقت گیر است ولی در پایان کار این جمله که "ارزش این همه دقت و ظرافت را دارد." معمولا بر زبان آشپز ایرانی جاری میگردد.

مواد لازم:
  •     خیار متوسط ... 3 عدد
  •     گوجه فرنگی متوسط ... 2 عدد
  •     پیاز متوسط ... 2 عدد
  •     آبلیموی یا آبغوره ... نصف استکان
  •     نمک و فلفل سیاه ... کمی
  •     نعنا خشک ... 1 قاشق مربا خوری

طرز تهیه سالاد شیرازی


طرز تهیه:

1- گوجه ، خیار و پیاز را به دقت و به کمک یک چاقوی تیز یکنواخت و ریز خرد کنید.

2- ترشی این سالاد در اصل آب غوره است اما میتوان از آب لیمو هم استفاده کرد.

3- نعنا خشک را روی سالاد ریخته آب غوره را اضافه کرده و نمک و فلفل سالاد را اندازه کنید.

4- میتوانید مقداری روغن زیتون هم روی سالاد بدهید.

5- پس از مخلوط کردن مواد سالاد را نیم ساعت در یخچال قرار دهید تا کمی مزه مواد در هم تاثیر کند.



+ 1
I_DONT_LIKE_IT - 1

منبع: http://www.bartarinha.ir/fa/news/156783/سالاد-شیرازی-محبوبترین-سالاد-ایرانی
بازدید: 355

تعداد نظرات: 0
منتشر نشده: 0

کد امنیتی
کد جدید




Scroll to Top