• شنبه, ۳۱ شهریور ۱۳۹۷ - 2018 September 22
تازه ها
کد خبر: 70351
تاریخ انتشار: یکشنبه, ۲۴ آبان ۱۳۹۴ ۲۰:۲۲
دسته: نوشیدنی
پرینت
ایمیل

کاپوچینو خامه ای

اسپرسو (به انگلیسی: Espresso) نوعی قهوهٔ غلیظ است که در اوایل قرن بیستم در میلان ایتالیا ابداع شده‌است. اسپرسو با عبور دادن آب نزدیک به نقطه جوش با فشار زیاد از میان دانه‌های آسیاب شده قهوه تهیه می‌شود.

وب سایت سوران: اسپرسو (به انگلیسی: Espresso) نوعی قهوهٔ غلیظ است که در اوایل قرن بیستم در میلان ایتالیا ابداع شده‌است. اسپرسو با عبور دادن آب نزدیک به نقطه جوش با فشار زیاد از میان دانه‌های آسیاب شده قهوه تهیه می‌شود. اسپرسو دارای غلظت بالاتری از مواد محلول و معلق جامد است و بر روی سطح آن خامه (کف با قوام خامه) افزوده می‌شود.

مواد لازم:

  • اسپرسو آماده           1/4 فنجان
  • آب جوش                    2 فنجان
  • خامه                      1/2 فنجان
  • پودر دارچین               برای تزیین

کاپوچینو خامه ای


طرز تهیه:

دم‌کردن اسپرسو یک هنر است. قرار نیست هر کس ادعای درست کردن قهوه‌ی اسپرسو را داشت، خودش را یک باریستای حرفه‌یی بداند؛ بلکه باید بتواند هنرمندی خود را در رنگ، طعم و ظاهر محصول نهایی نشان دهد. هرچند که در طعم نهایی اسپرسو نیز اتفاق نظر وجود ندارد و افراد هر کدام اسپرسو را در جایی از طیف طعم‌های آن می‌پسندند. قهوه را در آب جوش حل کنید (به روش اسپرسو ) و آن را در فنجان بریزید به نحوی که تا نصف آن پر شود. سپس به اندازه دلخواه شکر ریخته و روی آن نیز خامه و پودر دارچین بریزید.



+ 2
I_DONT_LIKE_IT - 2

منبع: http://www.bartarinha.ir/fa/news/257448/کاپوچینو-خامه-ای
بازدید: 413

تعداد نظرات: 0
منتشر نشده: 0

کد امنیتی
کد جدید




Scroll to Top