• دوشنبه, ۲۰ آذر ۱۳۹۶ - 2017 December 11
کد خبر: 9138
تاریخ انتشار: یکشنبه, ۰۴ مرداد ۱۳۹۴ ۰۲:۱۴
دسته: آشپزی
پرینت
ایمیل

سوپ مدرن؛ سوپ آرتیشو و تره

ابتدا مرغ را ریز خرد كرده و با پیاز كه آن را به چند قسمت تقسیم كرده‌ایم داخل قابلمه با كمی روغن زیتون تفت می‌دهیم. به مرغ نمك و كمی زعفران اضافه می‌كنیم و همراه آب و برنج داخل قابلمه ریخته و اجازه می‌دهیم تا كاملا بپزند.


مجله زندگی ایده آل:
سوپ آرتیشو و تره


مواد لازم:
  •    خامه صبحانه: 100 گرم
  •    سینه مرغ: 200 گرم
  •    پیاز: یك عدد
  •    تره: یك دسته كوچك
  •    نمك: به میزان دلخواه
  •    شیر: یك لیوان
  •    آب: سه لیوان
  •    برنج: 150 گرم
  •    كنسرو آرتیشو: یك قوطی
  •    روغن زیتون: مقداری
  •   زعفران: مقداری
  •   لیموترش تازه: یک عدد

روش تهیه:
1. ابتدا مرغ را ریز خرد كرده و با پیاز كه آن را به چند قسمت تقسیم كرده‌ایم داخل قابلمه با كمی روغن زیتون تفت می‌دهیم. به مرغ نمك و كمی زعفران اضافه می‌كنیم و همراه آب و برنج داخل قابلمه ریخته و اجازه می‌دهیم تا كاملا بپزند. در اواخر پخت مثلا نیم‌ساعت بعد، آرتیشو را اضافه كرده و اجازه می‌دهیم تمام مواد با هم بجوشند.

2. وقتی تمام مواد با هم مخلوط شدند و پختند آنها را میكس می‌كنیم و تره ریز شده و شیر را به آن اضافه می‌کنیم و 15دقیقه با حرارت ملایم می‌جوشانیم. در نهایت خامه را به سوپ اضافه می‌كنیم و وقتی كه گرم شد سوپ را از روی حرارت برداشته و سرو می‌كنیم. این سوپ با آب لیموترش تازه سرو می‌شود.



+ 3
مخالفم - 3

منبع: http://www.bartarinha.ir/fa/news/203757/سوپ-مدرن-سوپ-آرتیشو-و-تره
بازدید: 306

تعداد نظرات: 0
منتشر نشده: 0

کد امنیتی
کد جدید




ویدئو

Scroll to Top