• چهارشنبه, ۰۲ اسفند ۱۳۹۶ - 2018 February 21
کد خبر: 180851
تاریخ انتشار: چهارشنبه, ۳۰ تیر ۱۳۹۵ ۲۰:۵۶

سالاد برنج، دست کمی از شام مفصل ندارد

وب‌سایت ایران کوک: برای خیلی از شکموهایی که می خواهند رژیم بگیرند، اینکه بگوییم سر و ته شام را با یک کاسه سالاد سر هم بیاورند، حتما خواسته ی خیلی سختی است. اما اگر تصورشان را از سالاد عوض کنیم احتمالا نظرشان تغییر کند. برای همین طرز تهیه سالاد برنج را به آنها پیشنهاد می کنیم.


مواد لازم:
  •     آب 2 لیوان
  •     برنج 1 لیوان
  •     تخم مرغ 6 عدد
  •     نخود فرنگی پخته 2 لیوان
  •     کرفس خرد شده 3/4 لیوان
  •     پیاز کوچک خرد شده 1 عدد
  •     فلفل دلمه ای خرد شده 1 عدد
  •     سس مایونز 3/4 لیوان
  •     سس خردل 1 قاشق چایخوری
  •     آب لیمو 1 قاشق
  •     ترشی فلفل خرد شده 1/4 لیوان
  •     تن ماهی جوشانده 1 قوطی
  •     شوید خشک 1/2 قاشق چایخوری
  •     نمک 1 قاشق چایخوری
  •     فلفل سیاه 1/8 قاشق چایخوری
طرز تهیه سالاد برنج


طرز تهیه:

1-آب را در یک قابلمه کوچک بجوشانید. برنج را در آن بریزید و هم بزنید. درب آن را قرار دهید و اجازه دهید تا 20 دقیقه بجوشد. آن را از روی حرارت بردارید و آبکش کنید و سپس کنار بگذارید تا خنک شود. تخم مرغها را بجوشانید و پس از اینکه آنها را بیرون آوردید و خنک شدند، پوست بگیرید و با چاقو خرد کنید.

2-نخود فرنگی را با آب سرد بشوئید و آبکش کنید. آن را در یک کاسه بزرگ بریزید و بعد تخم مرغ، برنج،کرفس، پیاز، فلفل دلمه ای را نیز اضافه کنید و داخل کاسه بریزید.

3-در یک ظرف جداگانه سس مایونز، سس خردل، آب لیمو، ترشی فلفل، تن ماهی و شوید و نمک و فلفل را باهم مخلوط کنید و روی مواد بریزید. سالاد را خوب باهم ترکیب کنید و سپس روی آن را پوشانده و به مدت 3 تا 4 ساعت در یخچال نگهداری کنید.



+ 0
I_DONT_LIKE_IT - 1

منبع: http://www.bartarinha.ir/fa/news/351227/سالاد-برنج-دست-کمی-از-شام-مفصل-ندارد
بازدید: 293

تعداد نظرات: 0
منتشر نشده: 0

کد امنیتی
کد جدید




اخبار تصویری

Scroll to Top