• پنج شنبه, ۲۵ شهریور ۱۴۰۰ - 2021 September 16
کد خبر: 427830
تاریخ انتشار: جمعه, ۱۵ اسفند ۱۳۹۹ ۰۷:۰۰
دسته: آشپزی
پرینت
ایمیل

طرز تهیه ی خورش ترشه سماق مازندرانی

 

با مجله اینترنتی چه نیوز در تازه ترین مطالب آشپزی همراه باشید.

 

خورشت ترشه سماق, درست کردن خورشت ترشه سماق

طرز پخت خورشت ترشه سماق

 

خورشت ترشه سماق از خورشت های ترش و خوشمزه ی شمالی است. اگر علاقه به غذاهای ترش دارید به شما پیشنهاد می کنم.

طرز تهیه خورشت ترشه سماق مازندرانی :

 

مواد لازم خورش ترشه سماق برای حدودا 4 نفر :

 سینه مرغ 3 عدد
 * سبزی خورشتی یا سبزی شمالی  500 گرم
 پیاز بزرگ 1 عدد
 لوبیا قرمز 1 فنجان
 آبغوره 1 فنجان
 سماق  5 قاشق غذاخوری
 غوره 1 فنجان 
 سیر  4 حبه
نمک و فلفل به مقدار لازم
زردچوبه به مقدار لازم

 

* سبزی این خورشت سبزی مرغ ترش شمالی است اما در صورتی که در دسترس نباشد از سبزی قرمه استفاده کنید.

 

طرز تهیه ی ترشه سماق:

مرغ ها را با مقداری نمک و فلفل و زردچوبه مزه دار کنید. لوبیا قرمزهای خیس خورده را با مقداری آب نیم پز کنید و آب آن را دور بریزید. سپس پیاز را خرد کنید و با مقداری روغن تفت بدهید. مرغ ها را به آن اضافه کنید و تفت بدهید زمانی که مرغ ها کمی طلایی شدند. در همین حین سبزی ها را با مقداری روغن تفت بدهید. سیرهای رنده شده را به آن اضافه کنید و تفت بدهید. اکنون سماق اضافه کنید و کمی تفت بدهید. مراقب باشید نسوزند.

 

سبزی های تفت داده شده را به آن اضافه کنید. و لوبیای نیم پز شده را به همراه غوره و آبغوره اضافه کنید. چاشنی این خورشت آبغوره است. اگر غوره ندارید میزان آبغوره را کمی بیشتر کنید.

 

نمک را به آن اضافه کنید و آب بریزید و پس از جوشیدن شعله را کم کنید. تا خورشت با حرارت کم بپزد و جا بیفتد و روغن بیاندازد. 

 

برنج را دم کنید و به همراه خورشت ترشه سماق و سالاد میل کنید.

 

خورش ترشه سماق,طرز تهیه خورشت ترشه سماق

طرز تهیه خورش ترشه سماق مازندرانی

 

نکاتی برای تهیه ی خورشت ترشه سماق :

سبزی این خورشت همانند خورشت قورمه سبزی شامل (تره 150 گرم تره + 150 گرم جعفری + 100 گرم گشنیز + 50 گرم اسفناج + 50 گرم شنبلیله) است، البته اصل این غذا با سبزی معروف شمال ( سبزی مرغ ترش ) تهیه می شود ولی اگر در دسترس ندارید از ترکیب سبزی های بالا استفاده کنید.

 

 از سماق بیش از اندازه استفاده نکنید زیرا خورشت شما را تلخ می کند.

 

 


منبع: http://www.beytoote.com/cookery/ghazaha/sumac-stew.html
بازدید: 104

تعداد نظرات: 0
منتشر نشده: 0

کد امنیتی
کد جدید




Scroll to Top