آشپزی
		
	
	
طرز تهیه پوره سیب زمینی خامه ای

طرز تهیه پوره سیب زمینی خامه ای
مواد لازم برای پوره سیب زمینی خامه ای :
| سوپ مرغ تغلیظ شده | دو فنجان | 
| سیب زمینی زرد پوست کنده و برش داده شده | شش عدد | 
| کره روشن | نصف فنجان | 
| کره معمولی | دو قاشق غذاخوری | 
| پودر سیر (کاملا به سلیقه شما مربوط میشه ) | 2/1 قاشق چایخوری | 
| پیازچه خرد شده | در صورت دلخواه | 
| نمک و فلفل سیاه | به مقدار لازم | 
طرز تهیه پوره سیب زمینی خامه ای :
سیب زمینی ها قطعه شده را درون قابلمه ریخته و سه لیتر آب به آن اضافه می کنیم و اجازه می دهیم تا بجوشد سپس حرارت را کاهش داده تا آرام قل بزند و 10 دقیقه اجازه می دهیم تا پخته شوند سپس آب آن را تخلیه کرده و سیب زمینی ها را درون ظرف ریخته و له می کنیم.
سپس در یک ظرف بزرگ سیب زمینی، کره و سوپ مرغ نمک و فلفل و پودر سیر را ترکیب کرده و به هم می زنیم تا یک دست شوند. به همین سادگی غذای شما آماده است.
در آخر روی آن پیازچه های خرد شده را می ریزیم و نوش جان می کنیم.
گردآوری: بخش آشپزی





