• پنج شنبه, ۰۹ فروردين ۱۴۰۳ - 2024 March 28
کد خبر: 410549
تاریخ انتشار: چهارشنبه, ۱۰ بهمن ۱۳۹۷ ۰۲:۱۴
دسته: آشپزی
پرینت
ایمیل

طرز تهیه مرغ طعم دار شده با سس کاری

 

با مجله اینترنتی چه نیوز در تازه ترین مطالب آشپزی همراه باشید.

 



 

نحوه طعم دار کردن مرغ,طعم دار کردن مرغ با سس کاری

طرز تهیه مرغ طعم دار شده با سس کاری

 

مواد لازم برای مزه دار کردن مرغ ها :

 ران مرغ  6 الی 8 عدد
ماست 200 گرم
کاری   2 قاشق غذاخوری
زیره (در صورت تمایل)  1 قاشق غذاخوری
سیر 4 حبه
فلفل قرمز 1 عدد
عسل نصف قاشق غذاخوری
نمک و فلفل به میزان لازم

 

طرز تهیه مرغ طعم دار شده با سس کاری :

در ابتدا مرغ ها را با ماست، سیر، عسل و ادویه ها (فلفل، کاری، زیره و نمک) مزه دار کنید و اجازه بدهید به مدت 1 ساعت در دمای محیط استراحت کند، سپس سینی فر را چرب کنید و در ظرف بچینید. در انتها در فر گرم شده با دمای 180-200 درجه سانتیگراد به مدت 30 لی 40 دقیقه بپزید. و 3 الی 5 دقیقه آخر گریل فر را روشن کنید تا طلایی شود، حتما امتحان کنید.

 

نکاتی برای تهیه مرغ طعم دار :

* اگر زیر موادتان را کاغذ روغنی قرار بدهید باعث می شود به ظرفتان نچسبد و خشک نشوند.

* اگر فر نداشتید می توانید آن را کباب کنید سرخ کردن باعث سفت شدن آن می شود.

 

گردآوری: بخش آشپزی



منبع: http://www.beytoote.com/cookery/ghazaha/flavored-chicken2-curry-sauce1.html
بازدید: 1004

تعداد نظرات: 0
منتشر نشده: 0

کد امنیتی
کد جدید




Scroll to Top