• سه شنبه, ۲۹ اسفند ۱۴۰۲ - 2024 March 19
کد خبر: 410999
تاریخ انتشار: سه شنبه, ۱۴ اسفند ۱۳۹۷ ۱۴:۴۲
دسته: آشپزی
پرینت
ایمیل

طرز تهیه مرغ پاپکورنی به همراه اطلاعات تغذیه‌ای آن

وب‌سایت دکتر کرمانی: دستور پخت غذای امروز بسیار سالم‌تر از نوع فست فود آن است، اما برای آشنایی با روش سالم پختن این غذا همراه ما باشید تا متوجه شوید. غذا‌های ترد معمولا بسیار دلپذیر هستند مخصوصا برای کودکان، بنابراین به سادگی میل به غذا خوردن در کودکان را با غذایی سالم افزایش دهید.

مرغ دارای پروتئین بالا و با کیفیتی است که این پروتئین برای ورزش و ریکاوری بعد از آن کمک می‌کند. همچنین افزودن این غذا در رژیم غذایی نقش موثری در کاهش وزن دارد.

مواد لازم دستور پخت مرغ پاپ کورنی

  • نشاسته ذرت: یک دوم فنجان
  • پودر قند: ۳ قاشق غذا خوری
  • پاپریکا: یک قاشق غذا خوری
  • فلفل سیاه: یک قاشق چای خوری
  • پودر سیر: یک قاشق چای خوری
  • نمک: سه چهارم قاشق چای خوری
  • اسپری پخت یا مقداری روغن
  • برشتوک: ۴ فنجان (به خوبی خرد شده باشند)
  • گوشت سینه مرغ: ۴۵۰ گرم (بدون استخوان و بدون پوست که به قطعات ۲.۵ سانتی تقسیم شده باشد)
  • باترمیلک: یک دوم فنجان (برای درست کردن باترمیلک در یک فنجان شیر یک قاشق غذا خوری آب لیمو بریزید و اجازه دهید ۵ دقیقه بماند)
طرز تهیه مرغ پاپکورنی به همراه اطلاعات تغذیه‌ای آن

روش پخت

۱. نشاسته ذرت، پودر قند، پاپریکا، فلفل و پودر سیر را در یک ظرف کم عمق بپزید.

۲. یک دوم قاشق چای خوری نمک روی مرغ‌ها بریزید. سپس مرغ‌ها را در ترکیب نشاسته ذرت فرو کنید. مواد اضافه را از رویش بردارید.

۳. حالا مرغ‌ها را درون باترمیلک فرو کنید. مایعات اضافی را پاک کنید.

۴. سپس مرغ‌ها را درون برشتوک بغلتانید تا کاملا به آن آغشته شود.

۵. با اسپری پخت یا مقداری روغن سبد ایرفرایر را چرب کنید.

۶. نیمی از مرغ در یک لایه درون سبد بچینید و با روغن کمی چرب کنید. مرغ‌ها را به مدت حدود ۸ دقیقه در دمای ۴۰۰ درجه فارنهایت بپزید.

۷. سپس مرغ‌ها را از سبد فرایر بردارید و با یک هشتم قاشق چای خوری نمک چاشنی بزنید. همین کار را با باقی مرغ‌ها تکرار کنید.

اطلاعات تغذیه ای

اطلاعات تغذیه‌ای دستور پخت مرغ پاپ کورنی این دستور پخت برای ۴ وعده است که هر وعده شامل ۵ تکه مرغ می‌شود. اطلاعاتی تغذیه‌ای بیان شده برای یک وعده از این غذا است.

  • کالری: ۳۵۸
  • چربی در یک وعده: ۵ گرم
  • چربی اشباع در یک وعده: ۱ گرم
  • چربی غیر اشباع در یک وعده: ۳ گرم
  • پروتئین در یک وعده: ۲۹ گرم
  • کربوهیدرات در یک وعده: ۵۰ گرم
  • فیبر در یک وعده: ۲ گرم
  • قند در یک وعده:۹ گرم
  • قند اضافه شده در یک وعده: ۶ گرم
  • سدیم در یک وعده: ۵۷۴ میلی گرم
  • کلسیم در یک وعده: ۵ درصد نیاز روزانه
  • پتاسیم در یک وعده: ۱۱ درصد نیاز روزانه

منبع: http://www.bartarinha.ir/fa/news/836504/طرز-تهیه-مرغ-پاپکورنی-به-همراه-اطلاعات-تغذیه‌ای-آن
بازدید: 723

تعداد نظرات: 0
منتشر نشده: 0

کد امنیتی
کد جدید




Scroll to Top