• سه شنبه, ۲۹ اسفند ۱۴۰۲ - 2024 March 19
کد خبر: 412501
تاریخ انتشار: جمعه, ۱۶ فروردين ۱۳۹۸ ۲۰:۵۷
دسته: آشپزی
پرینت
ایمیل

طرز تهیه بورانی بادمجان افغانی

 

با مجله اینترنتی چه نیوز در تازه ترین مطالب آشپزی همراه باشید.

 

بورانی بادمجان, طرز تهیه بورانی بادمجان

درست کردن بورانی بادمجان افغانی

 

پیشنهاد می کنم حتما این غذای خوشمزه را درست کنید و میل کنید.

 

مواد لازم برای بورانی بادمجان افغانی :

بادمجان  4 عدد متوسط 
گوجه فرنگی   3 عدد متوسط
ماست  4 قاشق غذاخوری 
پیاز  1 عدد 
رب گوجه فرنگی 2 قاشق غذاخوری
سیر 4 حبه
نعنا 1 قاشق غذاخوری
نمک و فلفل به میزان لازم
زردچوبه و ادویه کاری به میزان لازم
روغن مایع به میزان لازم

 

طرز تهیه بورانی بادمجان افغانی :

بادمجان ها را پوست کنده و حلقه می کنیم. کمی نمک روی آن ها پاشیده و به مدت 10 دقیقه در آبکش می گذاریم تا تلخی بادمجان ها گرفته شود. سپس بادمجان ها را با مقداری روغن سرخ می کنیم تا پخته و روی آن ها طلایی شود ( می توانید بادمجان ها را کبابی و گریل کرد. همچنین می توانید بادمجان ها را ورقه کرده و در فر 400 درجه به مدت 10 تا 15 دقیقه بپزید ). در این فاصله 3 حبه سیر را به همراه پیاز رنده کرده و در دو قاشق غذاخوری روغن سرخ می کنیم تا کمی سبک شوند.

 

سپس گوجه فرنگی های رنده شده را اضافه کرده و به مدت 5 تا 7 دقیقه می پزیم تا آب گوجه فرنگی ها کشیده شود. بعد از آن رب گوجه فرنگی، زردچوبه و ادویه کاری را اضافه کرده و 2 تا 3 دقیقه زمان می دهیم تا رب کمی سرخ شود.

 

بادمجان های سرخ شده را خرد و یا با چنگال از هم باز می کنیم. سپس به بقیه مواد اضافه کرده و دوباره به مدت 2 تا 3 دقیقه با هم می پزیم. نمک و فلفل خوراک را اندازه کرده و سپس در ظرف مناسب می کشیم.

 

1 عدد سیر باقیمانده را رنده کرده و همراه با نعناع تازه خرد شده و نمک، با ماست مخلوط کرده و روی بورانی می ریزیم و نوش جان می کنید.

 

نکاتی برای تهیه بورانی بادمجان افغانی :

* بورانی بادمجان افغانی را گرم همراه با نان سرو می کنیم.

*به جای نعنا تازه از نعنا خشک هم می توانید استفاده کنید.

 


منبع: http://www.beytoote.com/cookery/ghazaha/burberry2-eggplant2-afghan2.html
بازدید: 916

تعداد نظرات: 0
منتشر نشده: 0

کد امنیتی
کد جدید




Scroll to Top