• سه شنبه, ۲۹ اسفند ۱۴۰۲ - 2024 March 19
کد خبر: 424077
تاریخ انتشار: جمعه, ۱۵ فروردين ۱۳۹۹ ۱۳:۵۰
دسته: آشپزی
پرینت
ایمیل

طرز تهیه رول های پنیری مرغ

وب سایت روزیاتو: در اینجا، یک غذای بسیار زیبا و خوشمزه برایتان در نظر گرفته ایم که در واقع، لقمه های کوچک مرغ سوخاری، به همراه سس گوجه فرنگی و پنیر هستند که با چاشنی هایی که به آن اضافه می کنید، طعمی عالی پیدا خواهند کرد. همراهمان باشید.

مواد لازم :

  •     ۲۴ عدد نان گرد و کوچک
  •     ۶ حبه سیر خرد شده
  •     یک عدد پیاز خرد شده
  •     ۱ قاشق غذاخوری ریحان
  •     ½ قاشق چایخوری پرک فلفل قرمز
  •     ½ قاشق چایخوری آویشن
  •     ¼ قاشق چایخوری فلفل
  •     ½ قاشق چایخوری نمک
  •     ۳ پیمانه سس مارینارا
  •     ۴۵۰ گرم مرغ پخته و ریش ریش شده
  •     ۱ پیمانه پنیر پارمسان رنده شده
  •     ۴۵۰ گرم پنیر موزارلای تازه

 

رول های پنیری مرغ

طرز تهیه:

1-فر را با دمای ۲۲۰ درجه سانتی گراد روشن کنید.


2- بخش داخلی نان ها را خالی کنید. با دست، خمیرهای باقی مانده را فشار دهید تا فضای داخلی نان کاملا خالی و باز شود.


3-روغن زیتون، پیاز و سیر را درون تابه ریخته و به مدت ۲۰ دقیقه تفت دهید تا کاملا طلایی شوند.


4-آویشن، ریحان، پرک فلفل قرمز، نمک، سس مارینارا، مرغ و پنیر پارمسان را اضافه کنید. آن ها را تا زمانی که سس تبخیر شده و غلیظ شود، هم بزنید.


5-در کف نان، یک لایه موزارلای تازه بگذارید. یک چهارم آن را با مخلوط مرغ پر کنید. روی آن یک لایه دیگر پنیر قرار دهید.


6-همین کار را با تمامی نان ها و مواد تکرار کنید.

7- آن ها را به مدت ۱۵ دقیقه در فر بپزید تا پنیرها آب شوند.


8- در آخر با ریحان تازه تزئین و سرو کنید.


منبع: https://www.bartarinha.ir/fa/news/524054/طرز-تهیه-رول-های-پنیری-مرغ
بازدید: 772

تعداد نظرات: 0
منتشر نشده: 0

کد امنیتی
کد جدید




Scroll to Top