طرز تهیه شاورما
طرز تهیه شاورما ؛ غذایی متفاوت
طرز تهیه شاورما
مواد لازم :
سینه مرغ 400 گرم
نمک، فلفل و زردچوبه به میزان لازم
آبلیمو 2 قاشق غذاخودری
ماست 1 پیمانه
سس مایونز 2 قاشق غذاخوری
ارده 2 قاشق غذاخوری
پیاز متوسط 2 عدد
نان برشته شده به میزان لازم
سیب زمینی متوسط 1 عدد
گوجه فرنگی متوسط 1 عدد
جعفری خردشده 4 قاشق غذاخوری
خیارشور ریز شده به میزان دلخواه
ذرت پخته شده 1 پیمانه
فلفل دلمه ای رنگی نگینی خرد شده 1 پیمانه
روغن مایع به میزان لازم
طرز تهیه :
ابتدا پیاز را خلال کرده و به همراه روغن با شعله ی ملایم تفت می دهیم تا طلایی شود. آنگاه سینه مرغ را خلال کرده و به همراه نمک، فلفل و زردچوبه به پیاز افزوده و مخلوط می کنیم. اکنون ذرت و فلفل دلمه ای رنگی نگینی خردشده را می افزاییم. سپس آبلیمو را اضافه می کنیم و زیر تابه را خاموش می کنیم.
برای تهیه سس، ابتدا سس مایونز را با ماست مخلوط کرده و بعد ارده را به همراه کمی نمک و فلفل می افزاییم. نان ها را در فر برشته می کنیم و روی آن سس را می ریزیم. کنار نان ها سیب زمینی سرخ شده و غذای آماده شده را می کشیم. آنگاه بنا به سلیقه ی خود جعفری، خیارشور، گوجه فرنگی و پیاز حلقه شده را روی غذا تزیین می کنیم.