• دوشنبه, ۰۲ مهر ۱۳۹۷ - 2018 September 24
کد خبر: 359301
تاریخ انتشار: شنبه, ۲۱ بهمن ۱۳۹۶ ۱۳:۲۸

تارتلت عسل و بادام زمینی

ماهنامه کیک و شرینی - مریم کریمی: تارتلت عسل و بادام زمینی یک دسر شیک و باکلاس برای میهمانی های شماست.

مواد لازم میانی تارتلت:

 

  • کره نرم  120 گرم
  • شکر دانه ریز  160 گرم
  • تخم مرغ ریز  2 عدد
  • رنده پوست لیمو تازه   2 ق چ
  • آب لیموی تازه   2 ق س
  • عسل  170 گرم
  • بادام زمینی خام   230 گرم
  • نمک  یک پنس

مواد خمیر تارتلت:

 

  • آرد سرد  230 گرم
  • کره سرد فریزری  210 گرم
  • تخم مرغ  یک عدد
  • اسانس لیمو  یک چهارم ق چ
  • پودر شکر  2 ق س
  • آب یخ  یک دوم ق س
 
تارتلت عسل و بادام زمینی

 

طرز تهیه خمیر تارتلت:

 

1. داخل دستگاه غذاساز آرد، کره، پودر شکر را ریخته و دستگاه را روشن کنید تا مواد کاملا با هم مخلوط شود و به صورت خرده نان درآید.

 

2. بعد تخم مرغ را اضافه کنید در انتها آب سرد و اسانس لیمو را اضافه کنید.

 

3. خمیر حاصله را جمع کنید. داخل سلیفون گذاشته و به مدت 30 دقیقه در یخچال استراحت بدهید.

 

4. بعد از زمان مذکور خمیر را داخل قالب های تارتلت باز کنید.

 

5. از مواد میانی داخلش ریخته و در فر از قبل گرم شده دمای 190 درجه به مدت 45- 40 دقیقه بپزید.

 

6. بعد از خنک شدن با شکلات شیری و سفید تزیین کنید.

طرز تهیه مواد میانی تارتلت:

1. کره نرم و شکر را با همزن بزنید تا پوک و کرمی شود.

 

2. تخم مرغ ها را دانه دانه اضافه کنید.

 

3. عسل را جداگانه گرم کرده و با پوست لیمو و آب لیموی تازه مخلوط  کنید و به مواد تخم مرغی اضافه کنید.

 

4. در انتها نمک و بادام زمینی ها را به مواد اضافه کنید. هم بزنید تا  کاملا مواد یکدست شود.

 

5. سپس داخل قالب های تارتلت را از مواد پر کنید.



+ 1
I_DONT_LIKE_IT - 1

منبع: http://www.bartarinha.ir/fa/news/651957/تارتلت-عسل-و-بادام-زمینی
بازدید: 126

تعداد نظرات: 0
منتشر نشده: 0

کد امنیتی
کد جدید




Scroll to Top