• سه شنبه, ۳۰ آبان ۱۳۹۶ - 2017 November 20
کد خبر: 47662
تاریخ انتشار: دوشنبه, ۱۳ مهر ۱۳۹۴ ۱۱:۳۰

طرز تهیه ترشی زالزالک

 


تهیه ترشی زالزالک , نحوه درست کردن ترشی زالزالک


زالزالک را بشویید و در ظرف بریزید سرکه و کمی نمک و اگر دوست دارید کمی طعم شیرین داشته باشد شکر ( برای گرفتن تیزی سرکه ) روی آن بریزید و 4 روز در آشپزخانه داخل کابینت بگذارید و بعد داخل یخچال نگهداری کنید .

 



+ 2
مخالفم - 3

منبع: http://www.beytoote.com/cookery/moraba/hawthorn-pickle-recipe2.html
بازدید: 305

تعداد نظرات: 0
منتشر نشده: 0

کد امنیتی
کد جدید




ویدئو

Scroll to Top