• دوشنبه, ۰۴ تیر ۱۳۹۷ - 2018 June 25
کد خبر: 6882
تاریخ انتشار: پنج شنبه, ۰۱ مرداد ۱۳۹۴ ۰۷:۵۲

تماکی مارسیپانی


مجله زندگی ایده آل:
تماکی مارسیپانی


مواد لازم:
 
  •   خمیر مارسیپان: 200 گرم
  •    پودرکاکائو:20 گرم
  •    گلیسیرین خوراکی: یک قاشق غذاخوری
  •    انواع مغز مثل بادام هندی، فندق و پسته: به میزان لازم
  •    دارچین: یک قاشق چای‌خوری
  •    نتلا: یک قاشق غذاخوری

روش تهیه:

1. ابتدا خمیر مارسیپان را با پودرکاکائوی الک شده و گلیسیرین ورز می‌دهیم تا جایی که خمیر مارسیپان کاکائویی داشته باشیم. اگر این خمیر خیلی خشک و سفت شد به آن یک قاشق غذاخوری آب و اگر خیلی نرم شد به آن مقداری پودر قند اضافه می‌کنیم تا خمیر مطلوب و نرمی حاصل شود.

2. دایره‌هایی به قطر 7 تا 8 سانتی‌متر از خمیری که آن را با ضخامت 5میلی‌متر باز کرده‌ایم کاتر می‌زنیم. هر دایره را به چهار قسمت تقسیم می‌کنیم و هرکدام از ربع دایره‌های حاصل را به شکل یک قیف ریز دور انگشت می‌پیچیم. انتهای قیف‌ها را با آب یا مارمالاد زردآلو به هم می‌چسبانیم. از مقداری مارسیپان ساده استفاده می‌کنیم و آن را خرد کرده با نتلا مخلوط می‌کنیم.

3. با قیف نایلونی داخل قیف‌های مارسیپانی را از مخلوط مارسیپان سفید ونتلا پر کرده و روی آنها را مغزهای آغشته شده به عسل و دارچین قرار می‌دهیم. این شیرینی از دسته شیرینی‌های بسیار ساده و خوش‌طعم است که بدون احتیاج به پخت‌و‌پز و فر به راحتی می‌توانیم برای پذیرایی از دوستان در عید نوروز آماده کنیم.

نکته:

برای آماده کردن مواد داخلی تماکی مارسیپانی می‌توانیم به جای مارمالاد زردآلو از شکلات نتلا استفاده کنیم تا طعم شکلاتی بیشتری به این شیرینی بدهد. در مقابل می‌توانیم کلا  نتلا راحذف کرده و از مارمالاد زرد آلو یا عسل برای این کار استفاده کنیم. این شیرینی در بیرون از یخچال ماندگاری زیادی دارد و  می‌توانیم  پس از یک روز که آن را در هوای آزاد نگه داشتیم و خودش را گرفت  در ظرف در بسته به مدت طولانی برای ایام عید از آن نگهداری کنیم. به این نکته نیز دقت کنید که  برای مخلوط کردن مغزها با عسل برای سهولت کار عسل را گرم می‌کنیم. می‌توانیم به جای مغزهای درسته از خرد شده آنها نیز استفاده کنیم.



+ 1
I_DONT_LIKE_IT - 2

منبع: http://www.bartarinha.ir/fa/news/182934/تماکی-مارسیپانی

 

بازدید: 454

تعداد نظرات: 0
منتشر نشده: 0

کد امنیتی
کد جدید




Scroll to Top