• پنج شنبه, ۰۹ فروردين ۱۴۰۳ - 2024 March 28
کد خبر: 410111
تاریخ انتشار: دوشنبه, ۱۰ دی ۱۳۹۷ ۱۰:۵۶
دسته: آشپزی
پرینت
ایمیل

طرز تهیه ته چین گوجه فرنگی

 

با مجله اینترنتی چه نیوز در تازه ترین مطالب آشپزی همراه باشید.

 



 

درست کردن ته چین گوجه فرنگی,مواد لازم برای ته چین گوجه فرنگی

طرز تهیه ته چین گوجه فرنگی

 

مدت زمان تقریبی مطالعه : 2 دقیقه

 

مواد لازم برای ته چین گوجه فرنگی :

برنج  ۷۵۰ گرم (۵ پیمانه) 
کره   ۶۰ گرم
 سینه‌ مرغ خلالی خرد كرده  ۵۰۰ گرم 
 قرص عصاره‌ مرغ   ۱ عدد
ادویه‌ كاری ۱ قاشق چایخوری
قارچ ورقه ای خرد كرده ۴۰۰ گرم
ماست چكیده ۲۰۰ گرم
زعفران آب كرده ۴ قاشق سوپخوری
روغن مایع ۱۵۰ میلی لیتر (حدود دو سوم پیمانه)
نمک و فلفل به میزان لازم
زرده ی تخم مرغ ۴ عدد
فیله‌‌ گوجه فرنگی رنده كرده ۷-۸ عدد

 

طرز تهیه ته چین گوجه فرنگی :

برنج را در قابلمه‌ حاوی آب و نمک بپزید و آبكشی كنید. نیمی از كره را در تابه‌ مناسبی بریزید و روی حرارت ملایم‌ قرار دهید. آن گاه سینه‌ مرغ، قرص عصاره‌ مرغ و ادویه كاری را بیفزائید و تفت دهید تا مرغ، طلائی رنگ شود.

 

حالا قارچ را بیفزائید و حرارت را زیاد كنید تا قارچ نرم شود. سپس تابه را از روی حرارت بردارید. اكنون ماست، زعفران، روغن، نمک، فلفل و زرده‌ تخم مرغ ها را در كاسه‌ مناسبی بریزید و با همزن دستی هم بزنید تا مایه‌ صاف و یكدستی حاصل شود.

 

آن گاه برنج پخته را به این مخلوط بیفزائید و هم بزنید. اینک كف ظرف نسوز را با كره چرب كنید و یک چهارم از مخلوط برنج را در آن بریزید و با پشت قاشق صاف كنید.

 

حالا قدری از مایه‌ مرغ و قارچ روی برنج بریزید و روی آن را با اندكی از مخلوط برنج بپوشانید. سپس روی آن گوجه فرنگی بدهید و به همین ترتیب لایه های برنج، مرغ و قارچ و گوجه فرنگی را تكرار كنید. به گونه ای كه آخرین لایه ی ته چین، گوجه فرنگی باشد.

 

حالا باقیمانده‌ كره را خرد كنید و روی ته چین بچینید. اكنون روی ظرف را با فویل بپوشانید و چند جایش را سوراخ كنید تا بخار ته چین خارج شود. اینک ته چین را به مدت تقریبی یک و نیم ساعت در فر گرم كرده با دمای ۱۸۰درجه‌ سانتیگراد قرار دهید تا بپزد و طلائی رنگ شود.

 

منبع : blog.okcs.com



منبع: http://www.beytoote.com/cookery/ghazaha/bottom2-tomatoes.html
بازدید: 929

تعداد نظرات: 0
منتشر نشده: 0

کد امنیتی
کد جدید




Scroll to Top