• پنج شنبه, ۰۹ فروردين ۱۴۰۳ - 2024 March 28
کد خبر: 411010
تاریخ انتشار: پنج شنبه, ۱۶ اسفند ۱۳۹۷ ۱۰:۱۲

طرز تهیه شیرینی آب دندون، شیرینی سنتی مازندران

 

با مجله اینترنتی چه نیوز در تازه ترین مطالب دسر و شیرینی همراه باشید.

 

 
درست کردن شیرینی آب دندون, نحوه درست کردن شیرینی آب دندون

طرز تهیه شیرینی آب دندون، شیرینی سنتی مازندران

 

مواد لازم برای شیرینی آب دندون :

 روغن جامد یا کره یا مخلوط هر دو نصف پیمانه 
پودرقند   نصف پیمانه
زرده تخم مرغ  یک عدد 
 پودر هل یک قاشق چایخوری 
آرد سفید قنادی نصف پیمانه
آرد برنج سه چهارم پیمانه
بکینگ پودر یک چهارم قاشق چایخوری
 تخم خرفه به میزان لازم
زعفران دم کرده به دلخواه

 

طرز تهیه شیرینی آب دندون :

پودر قند را الک کرده و همراه روغن جامد با همزن برقی هم می زنیم تا رنگ آن تغییر کند بعد زرده‌ تخم‌ مرغ پودر هل و اضافه می کنیم و هم می زنیم. همزن و می گذاریم کنار و آرد سفید، آرد برنج و بکینگ پودر را با هم مخلوط کرده، الک می کنیم و یک باره روی مواد ریخته، یک کم با قاشق هم می زنیم، سپس با دست خمیر را جمع می کنیم (اگر جمع نشد یک قاشق گلاب بریزید بیشتر نریزید سفت می شود).

 

اگر دوست دارید مقداری زعفران دم کرده اضافه کنید اگر زعفران می ریزید دیگر گلاب نریزید. خمیر و در کیسه فریزر گذاشته و یک ساعت داخل یخچال استراحت می دهیم بعد از یک ساعت فر را روشن می کنیم تا گرم شود کف سینی مورد نظرمان کاغذ روغنی می گذاریم.

 

از خمیرمان توپ هایی به اندازه گردو یا فندق برداشته، گرد کرده و روی آنها طرح می زنیم و تخم خرفه می پاشیم. در سینی فر چیده و آن را در فر با حرارت صد و هشتاد درجه به مدت بیست دقیقه قرار می دهیم.

 


منبع: http://www.beytoote.com/cookery/pastry/sweets2-dandonel1-water.html
بازدید: 797

تعداد نظرات: 0
منتشر نشده: 0

کد امنیتی
کد جدید




Scroll to Top