• شنبه, ۰۹ بهمن ۱۴۰۰ - 2022 January 29
کد خبر: 105358
تاریخ انتشار: جمعه, ۰۲ بهمن ۱۳۹۴ ۲۰:۲۳
دسته: آشپزی
پرینت
ایمیل

آموزش پخت خوراک ران مرغ

ران مرغ,آشپزی با مرغ,آشپزی,غذای آسان با مرغ,طرز تهیه غذای ساده

 

اختصاصی چه نیوز

 

مواد لازم:

ران مرغ 2 عدد با پوست

ذرت پخته نصف پیمانه

خیار شور نگینی یک پیمانه

سیب زمینی نگینی پخته یک عدد

نمک، فلفل و ادویه به مقدار لازم

نخود فرنگی پخته نصف پیمانه

هویج پخته نگینی یک پیمانه

گوجه فرنگی 2 عدد

پیاز یک عدد

 

طرز تهیه :

ران های مرغ را با چاقو چند برش می زنیم و با کمی آب، نمک، زردچوبه و ادویه می گذاریم با حرارت ملایم با یک عدد پیاز خرد شده آرام آرام بپزد و با روغن خود مرغ برشته شود. داخل ظرفی ذرت پخته ، نخود فرنگی پخته، خیار شور نگینی، هویج پخته نگینی ریز را با سیب زمینی پخته و گوجه فرنگی نگینی ریز شده و کمی آبلیموی تازه مخلوط می کنیم و داخل ظرفی می ریزیم و مرغ ها را روی آن ها می چینیم و با چند پرجعفری اطراف آن را تزئین می کنیم.

امیدواریم از خوردن این غذا لذت ببرید ، نوش جان

 


بازدید: 1121

تعداد نظرات: 0
منتشر نشده: 0

کد امنیتی
کد جدید




Scroll to Top