طرز تهیه کباب ترکی در منزل
در منزل کباب ترکی یا دنر تهیه کنید

طرز تهیه کباب ترکی در منزل
مواد لازم :
ران گوساله 500 گرم
نمک، فلفل قرمز و آویشن به میزان لازم
روغن مایع 3 قاشق غذاخوری
پودر سیر 1 قاشق چایخوری
مواد لازم برای تهیه سس :
پیاز متوسط 1 عدد
فلفل دلمه ای سبز 1 عدد
پودر کاری به میزان لازم
گوجه فرنگی رنده شده 2 عدد
پودر سیر و آویشن به میزان لازم
روغن مایع 2 قاشق غذاخوری
نمک و فلفل قرمز به میزان لازم
فویل : به میزان لازم
طرز تهیه :
ابتدا پیاز را رنده می کنیم. فلفل دلمه ای را نیز خلال می کنیم. سپس گوشت را مانند استیک برش می زنیم. تمام مواد سس را مخلوط کرده و گوشت را در مواد فرو می بریمو به مدت 6 ساعت درون یخچال در ظرفی دربسته استراحت می دهیم.
گوشت را از سس خارج کرده و هر تکه را جداگانه در یک فویل می پیچیم و به مدت 2 ساعت درون فریزر قرار می دهیم تا یخ بزند. سپس از فریزر خارج کرده و قبل از اینکه یخ آن باز شود؛ از فویل در می آوریم و در روغن شناور سرخ می کنیم. پس از خارج کردن از روغن روی آن پودر سیر، آویشن، نمک و فلفل می پاشیم. گوشت ها را در توری قرار می دهیم تا روغن آن گرفته شود.