• دوشنبه, ۲۴ مرداد ۱۴۰۱ - 2022 August 14
کد خبر: 28151
تاریخ انتشار: جمعه, ۰۶ شهریور ۱۳۹۴ ۲۳:۳۰
دسته: آشپزی
پرینت
ایمیل

طرز تهیه کباب ترکی

طرز تهیه کباب ترکی در منزل

در منزل کباب ترکی یا دنر تهیه کنید

کباب ترکی

طرز تهیه کباب ترکی در منزل

مواد لازم :

ران گوساله     500 گرم

نمک، فلفل قرمز و آویشن     به میزان لازم

روغن مایع     3 قاشق غذاخوری

پودر سیر   1 قاشق چایخوری

مواد لازم برای تهیه سس :

پیاز متوسط  1 عدد

فلفل دلمه ای سبز     1 عدد

پودر کاری    به میزان لازم

گوجه فرنگی رنده شده    2 عدد

پودر سیر و آویشن   به میزان لازم

روغن مایع     2 قاشق غذاخوری

نمک و فلفل قرمز    به میزان لازم

فویل :  به میزان لازم

طرز تهیه :

ابتدا پیاز را رنده می کنیم. فلفل دلمه ای را نیز خلال می کنیم. سپس گوشت را مانند استیک برش می زنیم. تمام مواد سس را مخلوط کرده و گوشت را در مواد فرو می بریمو به مدت 6 ساعت درون یخچال در ظرفی دربسته استراحت می دهیم.

گوشت را از سس خارج کرده و هر تکه را جداگانه در یک فویل می پیچیم و به مدت 2 ساعت درون فریزر قرار می دهیم تا یخ بزند. سپس از فریزر خارج کرده و قبل از اینکه یخ آن باز شود؛ از فویل در می آوریم و در روغن شناور سرخ می کنیم. پس از خارج کردن از روغن روی آن پودر سیر، آویشن، نمک و فلفل می پاشیم. گوشت ها را در توری قرار می دهیم تا روغن آن گرفته شود.

 


منبع: http://www.bistsotoon.com/p/%D8%AF%D8%B1-%D9%85%D9%86%D8%B2%D9%84-%DA%A9%D8%A8%D8%A7%D8%A8-%D8%AA%D8%B1%DA%A9%DB%8C-%DB%8C%D8%A7-%D8%AF%D9%86%D8%B1-%D8%AA%D9%87%DB%8C%D9%87-%DA%A9%D9%86%DB%8C%D8%AF
بازدید: 579

تعداد نظرات: 0
منتشر نشده: 0

کد امنیتی
کد جدید




Scroll to Top