بورک مرغ و فلفل دلمه ای
طرز تهیه بورک مرغ و فلفل دلمه ای

بورک مرغ و فلفل دلمه ای
مواد لازم :
مرغ چرخ شده : 300 گرم
خمیر ترش : 1 قاشق سوپ خوری
فلفل دلمه ای قرمز خرد شده : 2/1 پیمانه
فلفل دلمه ای سبز خرد شده : 2/1 پیمانه
پنیر پیتزا : 2 قاشق سوپ خوری
جعفری خرد شده : 1 پیمانه
روغن مایع : 5 قاشق سوپ خوری
ماست رقیق : 2/1 پیمانه
آرد : 3 پیمانه
رب گوجه فرنگی : 1 قاشق سوپ خوری
خمیر ترش : 1 قاشق سوپ خوری
آب : 2/1 پیمانه
نمک ، آویشن و فلفل : به میزان لازم
طرز تهیه :
فر را روی 180 درجه سانتی گراد قرار دهید تا فر داغ شود. قالب 23 سانتی متری را چرب کنید. در کاسه ای آرد بریزید و نمک اضافه کنید و هم بزنید و وسط آن را گود کنید. سپس شکر، خمیر ترش، روغن مایع، ماست و آب را اضافه کنید و خمیر را خوب ورز دهید و در داخل قالب پهن کنید. مرغ را به کاسه اضافه کنید و سپس جعفری، رب گوجه فرنگی، نمک، فلفل دلمه ای، فلفل و پودر آویشن را اضافه کنید و ورز دهید. مواد را روی خمیر پهن کنید و به مدت 45 دقیقه درون فر قرار دهید . بعد از آن روی خمیر پنیر پیتزا بریزید. دوباره به مدت یک دقیقه درون فر قرار دهید تا پنیر آب شود. بعد از آن غذا را برش دهید. بورک مرغ و فلفل دلمه ای آماده سرو است.