• جمعه, ۰۸ بهمن ۱۴۰۰ - 2022 January 28
کد خبر: 28163
تاریخ انتشار: شنبه, ۰۷ شهریور ۱۳۹۴ ۰۰:۲۴
دسته: آشپزی
پرینت
ایمیل

طرز تهیه بورک مرغ و فلفل دلمه ای

بورک مرغ و فلفل دلمه ای

طرز تهیه بورک مرغ و فلفل دلمه ای

بورک مرغ و فلفل دلمه ای

بورک مرغ و فلفل دلمه ای  

مواد لازم :

مرغ چرخ شده : 300 گرم

خمیر ترش : 1 قاشق سوپ خوری

فلفل دلمه ای قرمز خرد شده : 2/1 پیمانه

فلفل دلمه ای سبز خرد شده : 2/1 پیمانه

پنیر پیتزا : 2 قاشق سوپ خوری

جعفری خرد شده : 1 پیمانه

روغن مایع : 5 قاشق سوپ خوری

ماست رقیق : 2/1 پیمانه

آرد : 3 پیمانه

رب گوجه فرنگی : 1 قاشق سوپ خوری

خمیر ترش : 1 قاشق سوپ خوری

آب : 2/1 پیمانه

نمک ، آویشن و فلفل : به میزان لازم

طرز تهیه :

فر را روی 180 درجه سانتی گراد قرار دهید تا فر داغ شود. قالب 23 سانتی متری را چرب کنید. در کاسه ای آرد بریزید و نمک اضافه کنید و هم بزنید و وسط آن را گود کنید. سپس شکر، خمیر ترش، روغن مایع، ماست و آب را اضافه کنید و خمیر را خوب ورز دهید و در داخل قالب پهن کنید. مرغ را به کاسه اضافه کنید و سپس جعفری، رب گوجه فرنگی، نمک، فلفل دلمه ای، فلفل و پودر آویشن را اضافه کنید و ورز دهید. مواد را روی خمیر پهن کنید و به مدت 45 دقیقه درون فر قرار دهید . بعد از آن روی خمیر پنیر پیتزا بریزید. دوباره به مدت یک دقیقه درون فر قرار دهید تا پنیر آب شود. بعد از آن غذا را برش دهید. بورک مرغ و فلفل دلمه ای آماده سرو است.


منبع: http://www.bistsotoon.com/p/%D8%B7%D8%B1%D8%B2-%D8%AA%D9%87%DB%8C%D9%87-%D8%A8%D9%88%D8%B1%DA%A9-%D9%85%D8%B1%D8%BA-%D9%88-%D9%81%D9%84%D9%81%D9%84-%D8%AF%D9%84%D9%85%D9%87-%D8%A7%DB%8C
بازدید: 525

تعداد نظرات: 0
منتشر نشده: 0

کد امنیتی
کد جدید




Scroll to Top