دستور پخت دلمه کلم
دلمه کلم ، دلمه ای متفاوت با برگ کلم

دستور پخت دلمه کلم
مواد لازم :
گوشت چرخ کرده : 500 گرم
لپه : 2/1 پیمانه
برنج : 2/1 پیمانه
روغن : 2/1 پیمانه
کلم پیچ : 1 عدد
سرکه قرمز : 2 قاشق سوپ خوری
شکر : 2 قاشق سوپ خوری
زردچوبه : 1 قاشق مرباخوری
زعفران دم کرده : 2 قاشق سوپ خوری
نمک ، فلفل و زردچوبه : به میزان لازم
طرز تهیه :
لپه را با روغن تفت دهید و بعد از آن با آب و نمک بپزید و آب کشی کنید. برنج خیس خورده را آب کشی کنید. در ماهی تابه روغن بریزید و پیاز خرد شده را تفت دهید تا طلایی شود. بعد از آن گوشت، نمک و فلفل را اضافه کنید تا رنگ گوشت تغییر کند. لپه، برنج، زردچوبه، سرکه، شکر و زعفران را اضافه کنید و خوب هم بزنید. اجازه دهید مخلوط برای 5 دقیقه با درب بسته بپزد و بعد از آن حرارت را خاموش کنید تا مخلوط سرد شود. برگ های کلم را جدا کنید و بشویید. یک قابلمه را پر از آب کنید و روی حرارت قرار دهید و با کمی نمک، برگ های کلم ها را در آب بریزید. وقتی کلم ها نرم شد آب کشی کنید و کمی آب سرد روی آن بریزید. در یک قابلمه کمی نمک، آب و نمک بریزید و با برگ های کلم بپوشانید. روی هر برگ کلم از مواد گوشتی بریزید و به صورت بقچه بپیچید و در قابلمه قرار دهید. روی دلمه های پیچیده شده سه قاشق غذاخوری روغن ، سه پیمانه آب و کمی نمک بریزید و روی آن برگ کلم بگذارید. اجازه دهید دلمه ها به مدت یک ساعت روی حرارت ملایم بپزد. بعد از این مدت زمان دلمه کلم اماده سرو است.