• شنبه, ۰۹ بهمن ۱۴۰۰ - 2022 January 29
کد خبر: 28221
تاریخ انتشار: شنبه, ۰۷ شهریور ۱۳۹۴ ۰۴:۰۰
دسته: آشپزی
پرینت
ایمیل

دلمه کلم ، دلمه ای متفاوت با برگ کلم

دستور پخت دلمه کلم

دلمه کلم ، دلمه ای متفاوت با برگ کلم

دلمه کلم

دستور پخت دلمه کلم

مواد لازم :

گوشت چرخ کرده : 500 گرم

لپه : 2/1 پیمانه

برنج : 2/1 پیمانه

روغن : 2/1 پیمانه

کلم پیچ : 1 عدد

سرکه قرمز : 2 قاشق سوپ خوری

شکر : 2 قاشق سوپ خوری

زردچوبه : 1 قاشق مرباخوری

زعفران دم کرده : 2 قاشق سوپ خوری

نمک ، فلفل و زردچوبه : به میزان لازم

طرز تهیه :

لپه را با روغن تفت دهید و بعد از آن با آب و نمک بپزید و آب کشی کنید. برنج خیس خورده را آب کشی کنید. در ماهی تابه روغن بریزید و پیاز خرد شده را تفت دهید تا طلایی شود. بعد از آن گوشت، نمک و فلفل را اضافه کنید تا رنگ گوشت تغییر کند. لپه، برنج، زردچوبه، سرکه، شکر و زعفران را اضافه کنید و خوب هم بزنید. اجازه دهید  مخلوط برای 5 دقیقه با درب بسته بپزد و بعد از آن حرارت را خاموش کنید تا مخلوط سرد شود. برگ های کلم را جدا کنید و بشویید. یک قابلمه را پر از آب کنید و روی حرارت قرار دهید و با کمی نمک،  برگ های کلم ها را در آب بریزید. وقتی کلم ها نرم شد آب کشی کنید و کمی آب سرد روی آن بریزید. در یک قابلمه کمی نمک، آب و نمک بریزید و با برگ های کلم بپوشانید. روی هر برگ کلم از مواد گوشتی بریزید و به صورت بقچه بپیچید و در قابلمه قرار دهید. روی دلمه های پیچیده شده سه قاشق غذاخوری روغن ، سه پیمانه آب و کمی نمک بریزید و روی آن برگ کلم بگذارید. اجازه دهید دلمه ها به مدت یک ساعت روی  حرارت ملایم بپزد. بعد از این مدت زمان دلمه کلم اماده سرو است. 


منبع: http://www.bistsotoon.com/p/%D8%AF%D9%84%D9%85%D9%87-%DA%A9%D9%84%D9%85-%D8%AF%D9%84%D9%85%D9%87-%D8%A7%DB%8C-%D9%85%D8%AA%D9%81%D8%A7%D9%88%D8%AA-%D8%A8%D8%A7-%D8%A8%D8%B1%DA%AF-%DA%A9%D9%84%D9%85
بازدید: 376

تعداد نظرات: 0
منتشر نشده: 0

کد امنیتی
کد جدید




Scroll to Top