طرز تهیه لازانیا بادمجان
پخت لازانیایی متفاوت با بادمجان

طرز تهیه لازانیا بادمجان
مواد لازم :
لازانیا : 500 گرم
بادمجان : 500 گرم
قارچ خرد شده : 300 گرم
پنیر پارمسان : 1 پیمانه
هویج : 1 عدد
آویشن تازه : 1 قاشق چای خوری
رب گوجه فرنگی : 4 قاشق سوپ خوری
روغن زیتون : 2 قاشق سوپ خوری
نمک و فلفل : به میزان لازم
طرز تهیه :
بادمجان ها را خرد کنید و نمک بزنید . بعد از یک ربع بادمجان های نگینی شده را خشک کنید و در ظرفی بریزید . دو قاشق روغن به بادمجان ها اضافه کنید و روی ظرف را با کاغذ روغنی بپوشانید و به مدت 20 دقیقه درون فر با دمای 450 درجه فارنهایت قرار دهید. در ماهی تابه کمی روغن بریزید و قارچ و هویج های خرد شده را تفت دهید تا قارچ و هیوج نرم شود. بعد از آن آویشن و ادویه را اضافه کنید.
ظرف فر را چرب کنید و ته آن کمی رب بمالید و یک ورقه لازانیا بگذارید . یک لایه قارچ و هویج بریزید و دوباره کمی رب بزنید ، یک ورقه لازانیا بگذارید و یک لایه بادمجان بریزید . روی آن رب و پنیر پارمزان بریزید. به همین ترتیب لایه های دیگر را تکرار کنید و روی لایه آخر لازانیا فقط رب و پنیر بریزید. ظرف را فویل بپیچید و به مدت 40 دقیقه درون فر قرار دهید. بعد از این مدت زمان فویل را بردارید و دوباره 10 دقیقه درون فر قرار دهید تا روی لازانیا طلایی شود. ظرف را خارج کنید و لازانیای بادمجان را سرو کنید .