• سه شنبه, ۱۸ مرداد ۱۴۰۱ - 2022 August 09
کد خبر: 28233
تاریخ انتشار: شنبه, ۰۷ شهریور ۱۳۹۴ ۰۵:۴۸
دسته: آشپزی
پرینت
ایمیل

پخت لازانیایی متفاوت با بادمجان

طرز تهیه لازانیا بادمجان

پخت لازانیایی متفاوت با بادمجان

لازانیا بادمجان

طرز تهیه لازانیا بادمجان

مواد لازم :

لازانیا : 500 گرم

بادمجان : 500 گرم

قارچ خرد شده : 300 گرم

پنیر پارمسان : 1 پیمانه

هویج : 1 عدد

آویشن تازه : 1 قاشق چای خوری

رب گوجه فرنگی : 4 قاشق سوپ خوری

روغن زیتون : 2 قاشق سوپ خوری

نمک و فلفل  : به میزان لازم

طرز تهیه :

بادمجان ها را خرد کنید و نمک بزنید . بعد از یک ربع بادمجان های نگینی شده را خشک کنید و در ظرفی بریزید . دو قاشق روغن به بادمجان ها اضافه کنید و روی ظرف را با کاغذ روغنی بپوشانید و به مدت 20 دقیقه درون فر با دمای 450 درجه فارنهایت قرار دهید. در ماهی تابه کمی روغن بریزید و قارچ و هویج های خرد شده را تفت دهید تا قارچ و هیوج نرم شود. بعد از آن آویشن و ادویه را اضافه کنید.

ظرف فر را چرب کنید و ته آن کمی رب بمالید و یک ورقه لازانیا بگذارید . یک لایه قارچ و هویج بریزید و دوباره کمی رب بزنید ، یک ورقه لازانیا بگذارید و یک لایه بادمجان بریزید . روی آن رب و پنیر پارمزان بریزید. به همین ترتیب لایه های دیگر را تکرار کنید و روی لایه آخر لازانیا فقط رب و پنیر بریزید. ظرف را فویل بپیچید و به مدت 40 دقیقه درون فر قرار دهید. بعد از این مدت زمان فویل را بردارید و دوباره 10 دقیقه درون فر قرار دهید تا روی لازانیا طلایی شود. ظرف را خارج کنید و لازانیای بادمجان را سرو کنید . 


منبع: http://www.bistsotoon.com/p/%D9%BE%D8%AE%D8%AA-%D9%84%D8%A7%D8%B2%D8%A7%D9%86%DB%8C%D8%A7%DB%8C%DB%8C-%D9%85%D8%AA%D9%81%D8%A7%D9%88%D8%AA-%D8%A8%D8%A7-%D8%A8%D8%A7%D8%AF%D9%85%D8%AC%D8%A7%D9%86
بازدید: 424

تعداد نظرات: 0
منتشر نشده: 0

کد امنیتی
کد جدید




Scroll to Top