تخم مرغ بلغاری
طرز تهیه تخم مرغ به سبک بلغاری

تخم مرغ بلغاری
مواد لازم :
کره 50 گرم
اسفناج 100 گرم
نمک،فلفل و زردچوبه به میزان لازم
سس کچاب به میزان لازم
آویشن به میزان لازم
قارچ 120 گرم
تخم مرغ 6 عدد
فلفل دلمه ای 1 عدد
طرز تهیه :
ابتدا تخم مرغ ها را آبپز کرده و کنار می گذاریم. اسفناج و فلفل دلمه ای را ریز خرد می کنیم وآن را در ظرفی همراه با 25 گرم کره و نمک و فلفل روی حرارت قرار داده و کمی تفت می دهیم. در ظرفی جداگانه سس را کمی گرم می کنیم و آویشن را به آن اضافه می کنیم. آنگاه 25 گرم دیگر کره را روی حرارت قرار می دهیم و قارچ ها را لایه لایه کرده و به همراه کمی نمک،فلفل و زردچوبه تفت می دهیم. تخم مرغ های آبپز را از وسط به صورت افقی برش می زنیم. اینک تخم مرغ ها را با قارچ و اسفناج می پوشانیم و روی آن را با سسی که آماده کردیم، تزیین می کنیم. زمان پخت این غذا 10 دقیقه است.