• سه شنبه, ۱۸ مرداد ۱۴۰۱ - 2022 August 09
کد خبر: 28242
تاریخ انتشار: شنبه, ۰۷ شهریور ۱۳۹۴ ۰۶:۴۲
دسته: آشپزی
پرینت
ایمیل

طرز تهیه تخم مرغ به سبک بلغاری

تخم مرغ بلغاری

طرز تهیه تخم مرغ به سبک بلغاری

تخم مرغ بلغاری

تخم مرغ بلغاری

مواد لازم :

کره    50 گرم

اسفناج    100 گرم

نمک،فلفل و زردچوبه    به میزان لازم

سس کچاب      به میزان لازم

آویشن   به میزان لازم

قارچ   120 گرم

تخم مرغ   6 عدد

فلفل دلمه ای     1 عدد

طرز تهیه :

ابتدا تخم مرغ ها را آبپز کرده و کنار می گذاریم. اسفناج و فلفل دلمه ای را ریز خرد می کنیم وآن را در ظرفی همراه با 25 گرم کره و نمک و فلفل روی حرارت قرار داده و کمی تفت می دهیم. در ظرفی جداگانه سس را کمی گرم می کنیم و آویشن را به آن اضافه می کنیم. آنگاه 25 گرم دیگر کره را روی حرارت قرار می دهیم و قارچ ها را لایه لایه کرده و به همراه کمی نمک،فلفل و زردچوبه تفت می  دهیم. تخم مرغ های آبپز را از وسط به صورت افقی برش می زنیم. اینک تخم مرغ ها را با قارچ و اسفناج می پوشانیم و روی آن را با سسی که آماده کردیم، تزیین می کنیم. زمان پخت این غذا 10 دقیقه است.


منبع: http://www.bistsotoon.com/p/%D8%B7%D8%B1%D8%B2-%D8%AA%D9%87%DB%8C%D9%87-%D8%AA%D8%AE%D9%85-%D9%85%D8%B1%D8%BA-%D8%A8%D9%87-%D8%B3%D8%A8%DA%A9-%D8%A8%D9%84%D8%BA%D8%A7%D8%B1%DB%8C
بازدید: 449

تعداد نظرات: 0
منتشر نشده: 0

کد امنیتی
کد جدید




Scroll to Top