• شنبه, ۰۹ بهمن ۱۴۰۰ - 2022 January 29
کد خبر: 28260
تاریخ انتشار: شنبه, ۰۷ شهریور ۱۳۹۴ ۰۹:۲۳

طرز تهیه دسر شکلاتی فرانسوی

دسر و کیک فرانسوی

طرز تهیه دسر شکلاتی فرانسوی

دسر شکلاتی فرانسوی

دسر و کیک فرانسوی

مواد لازم :

آرد : 2 پیمانه

شکر : 1 پیمانه

تخم مرغ : 3 عدد

بیکینگ پودر : 1 قاشق مرباخوری

وانیل : 1 قاشق مرباخوری

خامه زده شده : به میزان لام

ماست : 1 پیمانه

شکلات رنده شده : 2 قاشق سوپ خوری

کره و روغن جامد : 1 پیمانه

طرز تهیه :

ابتدا کره و روغن را مخلوط کنید تا سفید رنگ شود. سپس شکر را اضافه کنید و با همزن برقی خوب بزنید. تخم مرغ ها را دانه دانه اضافه کنید و وانیل را بریزید. سپس ماست را اضافه کنید و آرد و بیکینگ پودر را که پیش از این ترکیب شده است را اضافه کنید و مواد را خوب هم بزنید. مایه کیک را در قالب بریزید و به مدت 40-45 دقیقه درون فر با دمای 120 درجه سانتی گراد قرار دهید. بعد از این مدت کیک را برش زنید و اطراف و دور آن خامه بمالید و با شکلات رنده شده بپوشانید. دسر فرانسوی آماده سرو است. 

 


منبع: http://www.bistsotoon.com/p/%D8%B7%D8%B1%D8%B2-%D8%AA%D9%87%DB%8C%D9%87-%D8%AF%D8%B3%D8%B1-%D8%B4%DA%A9%D9%84%D8%A7%D8%AA%DB%8C-%D9%81%D8%B1%D8%A7%D9%86%D8%B3%D9%88%DB%8C
بازدید: 601

تعداد نظرات: 0
منتشر نشده: 0

کد امنیتی
کد جدید




Scroll to Top