دسر و کیک فرانسوی
طرز تهیه دسر شکلاتی فرانسوی
دسر و کیک فرانسوی
مواد لازم :
آرد : 2 پیمانه
شکر : 1 پیمانه
تخم مرغ : 3 عدد
بیکینگ پودر : 1 قاشق مرباخوری
وانیل : 1 قاشق مرباخوری
خامه زده شده : به میزان لام
ماست : 1 پیمانه
شکلات رنده شده : 2 قاشق سوپ خوری
کره و روغن جامد : 1 پیمانه
طرز تهیه :
ابتدا کره و روغن را مخلوط کنید تا سفید رنگ شود. سپس شکر را اضافه کنید و با همزن برقی خوب بزنید. تخم مرغ ها را دانه دانه اضافه کنید و وانیل را بریزید. سپس ماست را اضافه کنید و آرد و بیکینگ پودر را که پیش از این ترکیب شده است را اضافه کنید و مواد را خوب هم بزنید. مایه کیک را در قالب بریزید و به مدت 40-45 دقیقه درون فر با دمای 120 درجه سانتی گراد قرار دهید. بعد از این مدت کیک را برش زنید و اطراف و دور آن خامه بمالید و با شکلات رنده شده بپوشانید. دسر فرانسوی آماده سرو است.