• شنبه, ۰۱ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 2024 April 20
کد خبر: 430220
تاریخ انتشار: یکشنبه, ۰۷ اسفند ۱۴۰۱ ۰۶:۱۸

تقویت باورهای مثبت مرا در کارم موفق کرد

برای رهایی از این ترس ها باید آنها را شناسایی کرده و حتی با برداشتن قدم‌های کوچک اعتماد به نفس خود را تقویت کنید. هرچه اعتماد به نفس بیشتری داشته باشید، ترس کمتر در سر راه شما ظاهر می‌شود و می توانید انگیزه بیشتری برای پیشرفت داشته باشید. من متوجه شدم که ترس من ناشی از شکست خوردن در کارم می باشد که با قرار گرفتن در مسیر درست به ترسم پایان دادم و ثروتمند هم شدم.

میوه خشک مکعبی

از مشخصات میوه خشک مکعبی و مرغوب می توان به رنک و بوی آن اشاره کرد که معمولا میوه خشک تازه تر عطر و بوی بالاتری دارد.

این محصول اعلا به صورت کاملا بهداشتی در بسته بندی های شیک و استاندارد تولید می شود و دارای میزان کیفیت بالایی است.

انواع این محصول مرغوب به روش های متفاوتی تهیه می شود و یکی از خوراکی های خوش طعم د سالم محسوب می شود.

تا امکان جذب مواد حیاتی مورد نیاز بدن شما فراهم شود، به خصوص که برای متابولیسم بدن انسان نیاز به استفاده از انواع مینرال ها می باشد.

این امر باعث شده است که توجه به حجم مواد معدنی موجود در انواع میوه خشک به عنوان یکی از مهم ترین مشخصات این محصولات مد نظر قرار گیرد.

میوه خشک از مرغوب ترین نوع میوه ها آماده می شوند و می توان آن ها را در بهترین طعم تهیه نمود.

میوه خشک کریستالی

مشخصات میوه خشک کریستالی شامل موارد زیر می‌ باشد که عبارتند از:

از روش بهداشتی و سالم کریستالیزه کردن برای تولید محصول استفاده شده است.

تمام مواد اولیه برای ایجاد میوه خشک کریستالی، تازه و سالم می باشد.

این میوه خشک کریستالی شامل ورقه های نازک و ظریف کیوی، پرتقال، موز، توت فرنگی، لیمو ترش می باشد.

از میوه های درشت و کوچک برای ایجاد این نوع از محصول استفاده می شود.

این نوع از میوه خشک ظاهر شیک و لوکسی برای پذیرایی از مهمانها دارد.

شربت و پوشش قندی به طور کامل به میوه جذب شده است.

طعم میوه خشک با روکش کریستالی قندی، لذیذ تر شده است.

میوه خشک مجلسی

میوه خشک مجلسی انواع ویتامین ها را دارد و از ارزش غذایی کربوهیدرات، پروتئین، چربی، سدیم و کلسیم برخوردار است.

میوه ها زمانی که خشک می شوند کالری و میزان قند آن ها افزایش می یابد، از این رو باید در مصرف آن تعادل را رعایت کرد.

این نوع میوه های خشک همچون پرتقال، انبه، توت فرنگی، سیب، هلو و موز را می‌توان در ظرف های درب بسته به طوری که هوایی وارد آن نشود، در مدت زمان طولانی نگه داری کرد.

میوه های خشک شده نباید در مجاورت هوا قرار گیرند زیرا بیشتر خشک می شود و دیگر قابل خوردن نمی باشد.

همچنین از نگه داری آن ها در مکان های گرم خودداری کنید زیر فاسد می‌ شوند و کپک می زند و باید آن ها را دور ریخت.


 

بازدید: 151




Scroll to Top