• چهارشنبه, ۰۹ آذر ۱۴۰۱ - 2022 November 30
کد خبر: 429495
تاریخ انتشار: یکشنبه, ۱۰ مهر ۱۴۰۱ ۲۳:۱۴

سیب زمینی زغالی استانبولی با پنیر

سیب زمینی زغالی استانبولی با پنیرسیب زمینی زغالی استانبولی با پنیر

یکی از مواردی که برای بیماران مبتلا به مرض قند توصیه بسیار می شود سیب زمینی استانبولی می باشد همچنین این ماده پر طرفدار در درمان بسیاری از بیماریهای دیگر مفید و موثر است از جمله اسهال، ورم روده و زخم معده، التهابات دستگاه گوارش که می توان از آب سیب زمینی همراه با آب کرفس منجمد بهره گرفت.

اگر به دنبال اطلاعات بیشتر در رابطه با انواع روش پخت سیب زمینی هستید با آراد برندینگ همراه باشید.

سیب زمینی زغالی استانبولی با پنیر

سیب زمینی را آب پز کرده و با گیاهان لعاب دار مثل قدومه یا اسپزه و غیره به شکل جوشانده در بیاورید و ماده حاصل را روی التهاب خود قرار دهید کوبیدگیها و ضربه خوردگی و ورم را به صورت کاملا شفابخش برطرف می نماید برای درمان سوزش ناشی از سوختگی و خراش پوست و انواع اگزما هم پودر سیب زمینی خام اثر فوق العاده ای دارد و روزی چندین بار به این کار سفارش شده است.

زمانی که سیب زمینی در برابر نور و گرما قرار می گیرد به مرور رنگ آن سبز می شود که همراه آن ماده ای سمی در آن شکل می گیرد به نام سولانین و زمانی که می بینید سم جوانه زده است یعنی خود را نمایش می دهد در این حالت خودن سیب زمینی سبب مسمومیت و عوارضی مثل سرگیجه و سردرد و استفراغ و دلپیچه می شود در این حالت اصلا سیب زمینی را مصرف نکنید و حد الامکان حتما لایه ضخیمی از آن را بگیرید و بعد استفاده نمایید.

اگر ورزش می کنید و دنبال افزایش حجم عضلات خود هستید سیب زمینی پنیری بهترین گزینه و اثر گذار است زیرا سرشار از کربوهیدرات می باشد بسیار راحت و در یک چشم به هم زدن سیب زمینی را سرخ کنید و به آن مواد افزودنی خود را اضافه کنید و مصرف کنید یا آن را به صورت آب پز در آورده و میل کنید حتی می توانید در کف قابلمه ریگ و سنگ ریز ریخته و در اصطلاح سیب زمینی را کبابی کنید.

سیب زمینی ذغالی با پنیر

برای کنار غذاهای اصلی خود می توانید از سیب زمینی ذغالی با پنیر بهره بگیرید که رنگ و لعاب خوبی به سفره شما می دهد.

آشپزی یکی از هنرهای بسیار لذت بخش و سرگرم کننده خصوصا برای خانمهای خانه دار می باشد ما در این مقاله قصد داریم تا برای شروع یکی آشپزی خانگی در کنار شما به شرح پخت سیب زمینی ذغالی با پنیر بپردازیم به همین منظور از شما دعوت می کنیم تا به ادامه مطالب توجه نمایید.

برای تهیه این پیش غذای خوشمزه ابتدا باید سیب زمینیهای شسته و تمیز شده را با ذغال پخته و خوب آن را طعم دار نمایید سپس ژامبون مرغ و گوشت ریش ریش شده مرغ را داخل یک ظرف مخصوص فر ریخته و به طور منظم یک لایه سیب زمینی یک لایه ژامپون و یک لایه گوشت مرغ ریش ریش شده را بر روی یک دیگر قرار دهید این کار را دو مرحله انجام داده و در نهایت بر روی لایه نهایی و آخر پنیر پیتزا خانگی را به طور کاملا ظریف و منظم در کل ظرف پخش نمایید و آن را به مدت 20 تا 30 دقیقه در دمای 150 درجه سانتی گراد پخت نمایید

سیب زمینی استانبولی

بیشتر افراد این غذا را مصرف کرده و طرفداران بسیاری دارد برای تهیه آن به سیب زمینی، پنیر پیتزا موزارلا، کره به مقدار لازم، جعفری تازه، سیر و ادویه و فلفل نیاز دارید ابتدا سیب زمینی را برش داده و به شکل دلخواه خورد کنید در آب سرد به مدت 10 دقیقه قرار داده و اگر می خواهید سیب زمینیها به خوبی برشته و خوش رنگ شوند آنها را در آب جوش بریزید به همراه یک قاشق نمک تا به خوبی قل بخورد سپس آن را بیرون آورده به خوبی خشک کرده و داخل فر با پنیر و ادویه جات قرار دهید و در مرحله آخر جعفری را به آن اضافه کنید.

در بسیاری از فست فودیها و ساندویچیهای مدرن شاید اسم سیب زمینی استانبولی را شنیده باشید این غذا بسیار خوشمزه است و پیشنهاد ویژه اکثر سرآشپزها می باشد.

از خوش خوراک ترین خوراکیهایی که خاطرات بسیار خوشی را در کودکی خصوصا فصل زمستان و در زمان بارش برف تجربه نموده ایم سیب زمینی ذغالی است که آن را با ذوق و شوق خاصی در منقل کباب پزی پخته و میل می نمودیم برای طرز تهیه هم باید خدمت تان عرض کنیم که کافی است چند سیب زمینی متوسط را خیلی خوب شسته و آن را در یک منقلی که از قبل آن را با ذغال شعله ور نموده ایم قرار می دهیم و آن را به مدت 15 دقیقه استراحت می دهیم تا خوب مغز پخت شود بعد از گذشت این زمان و پخت تمای طرفها می توانید آن را به همراه نمک و سس کچاپ میل نمایید.


 

بازدید: 82




Scroll to Top