• پنج شنبه, ۰۶ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 2024 April 25
کد خبر: 429848
تاریخ انتشار: پنج شنبه, ۲۴ آذر ۱۴۰۱ ۲۱:۰۰

بادام یک محصول جادویی و پولساز

بادام دارای خواص و فواید بسیاری بر سلامتی بدن دارد، به همین جهت بازار مناسبی برای فعالیت در این حوزه وجود دارد که شما می توانید، با فعالیت در این حوزه به پول و ثروت خوبی برسید. من خود توانستم با فعالیت در این حوزه پیشرفت خوبی کردم و امروزه یکی از افراد موفق به حساب می آیم.

بادام زمینی کیلویی

بادام زمینی کیلویی منبع عالی از ویتامین ها و پروتئین ها است که خرید نوع خوب و مرغوب بودن آن از نکاتی است که باید رعایت فرمایید تا از طعم و خواص آن بهره مند شوید.خرید این محصول در خشکبار فروشی ها و سایت های معتبر بسیار رایج است و نوع خام یا تازه آن بسیار بهتر از نوع بو داده آن است زیرا خواص بادام زمینی خام و تازه بسیار بیش تر است.همچنین این محصول در بسته بندی های مختلف در اندازه های 500 گرمی یا 700 گرمی و حتی 1 کیلو گرمی فروخته می شود که می تواند به صورت تازه در بسته بندی های کمتر خریداری کنید.

بادام زمینی کیلویی

بادام سنگی با پوست

در وهله اول بادام سنگی با پوست دارای طعمی شیرین و دلچسب و دوست داشتنی است، این خشکبار از میزانی فیبر گیاهی عالی، مقداری چربی و انواع ویتامین ای و کلسیم و فسفر و غیره برخوردار است.چربی موجود در بادام سنگی با پوست سبب ایجاد کالری در بدن می شود و فیبر بادام سبب می شود تا معده و روده ها کاملا در سلامت باشند و از دستگاه گوارش کاملا سلامت برخوردار باشید.همان طور که ذکر شد بادام دارای طعم شیرین و خوشمزه ای است و این محصول یکی از خوش خوراک ترین نمونه از انواع آجیل موجود در بازار است که متاسفانه به همین دلایل برخی از افراد در مصرف بادام سنگی زیاده روی می کنند.

بادام سنگی با پوست

بادام سنگی ایرانی

معمولا بادامهایی که کیفیت خود را از دست داده اند از پوست سفت و رایحه نامطبوعی برخوردار هستند و همین دو مورد کافی می باشد که شما بتوانید با استناد بر آنها مرغوب ترین نوع بادام سنگی را بخرید و از طعم ویژه آن لذت ببرید.لازم به ذکر است که بادام سنگی ایرانی با کیفیت از پوست نرم برخوردار است و رنگ آن نیز قهوه ای روشن می باشد و حتی الامکان پیشنهاد می شود که شما از خرید بادامهایی که دارای رنگ قهوه ای سوخته هستند اجتناب کنید زیرا از کیفیت خوبی قطعا برخوردار نمی باشند.همچنین بادام سنگی مرغوب به هیچ وجه نباید سفت باشد و مرغوب ترین نوع این محصول را اگر در دهان قرار دهید، پس از چند ثانیه آب شده و حس بسیار ایده آلی را خوردن آن برای شما به وجود می آورد.

بادام سنگی ایرانی


 

بازدید: 185




Scroll to Top