• چهارشنبه, ۰۵ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 2024 April 24
کد خبر: 430224
تاریخ انتشار: یکشنبه, ۰۷ اسفند ۱۴۰۱ ۰۶:۲۱

ثروت عجیب من با این تغییر زیبا

یکی از اصول موفقیت داشتن تعهد به خود و مسیر است. در بسیاری از مواقع از نبود تعهد در بین اطرافیان خود می نالیم در صورتی که باید بدانیم برای جذب افراد متعهد باید خودمان متعهد باشیم. در مسیر تجارت تعهد داشتن را آموختم و توانستم ثروت عجیبی را به دست آورم. در ادامه دوست دارم شما را با محصولاتم بیشتر آشنا کنم.

کیک یزدی کاکائویی

کیک یزدی کاکائویی دارای مشخصات زیر می باشد.

این مدل کیک ها دارای بافتی کامل اسفنجی و نرم می باشد و هیچ اثری از سفت شدن در این نوع کیک ها وجود ندارد.

کیک یزدی بدون استفاده از هیچ گونه مواد نگهدارنده و شیمیایی یا مواد مضر، تهیه و تولید شده است.

کیک یزدی نرم و لطیف با طعم های ساده، زعفرانی و کاکائویی به دو روش خانگی و قنادی پخت می شود.

محصول دارای نشان سلامت و همچنین تمامی علائم استاندارد لازم می باشد و بنابراین یکی از کیک های کاملا از سالم و بدون ضرر موجود در بازار می باشد.

این مدل کیک ها در انواع بسته بندی و حجم های مختلفی تهیه و تولید شده و به دست خریداران می رسد.

C:\Users\ara\AppData\Local\Microsoft\Windows\INetCache\Content.Word\logo (5) (2).jpg

کیک یزدی پف دار

برای خرید محصولات کیک یزدی پف دار لازم است که به چند نکته توجه داشته باشید.

هنگام خرید این محصول توجه داشته باشید که کیک یزدی مورد نظر از تمامی شایط استاندارد و بهداشتی برخوردار بوده و دارای تمامی علائم استاندارد مربوطه باشد.

برای خرید کیک یزدی نرم، حتما به تاریخ تولید و انقضای محصول توجه فرمایید و توجه کنید که از تاریخ تولید این مدل کیک ها، زمان زیادی نگذشته باشد.

قبل از خرید کیک یزدی حتما تمامی مشخصات و مواد تشکیل دهنده این محصول را مورد مطالعه و بررسی قرار دهید و سپس اقدام به خریدارای نمایئد.

برای خرید کیک یزذی لازم است تا از سلامت کامل محصول و نوع بسته بندی اطمینان حاصل کنید.

C:\Users\ara\AppData\Local\Microsoft\Windows\INetCache\Content.Word\logo (5) - 2023-02-20T112536.008.jpg

کیک یزدی پرتقالی

قیمت کیک یزدی پرتقالی ممکن است در طی سال، بسته به تغییرات قیمت مواد و متریال اولیه این نوع کیک ها، تغییر کند.

کیک یزدی پرتقالی از شیرینی های ساده و خوشمزه در استان یزد است که برای پخت آن از انواع مواد اولیه طبیعی استفاده می کنند.

تولید کیک یزدی در استان یزد سابقه طولانی دارد و در گذشته این محصول را بدون فر و با استفاده از شعله اجاق گاز تهیه می کردند که اغلب برای پذیرایی از میهمانان در اعیاد نوروز طرفداران زیادی داشته است.

امروزه با افزایش تقاضا برای انواع شیرینی سنتی، تولید این نوع کیک نیز با استفاده از دستگاه های صنعتی نیمه اتوماتیک انجام می شود که سبب شده ضمن افزایش تولید، کیفیت آنها نیز مطلوب باشد.

C:\Users\ara\Desktop\pictures\logo (5) - 2023-02-20T112550.502.jpg


 

بازدید: 145




Scroll to Top