• یکشنبه, ۲۹ بهمن ۱۳۹۶ - 2018 February 18
کد خبر: 10614
تاریخ انتشار: سه شنبه, ۰۶ مرداد ۱۳۹۴ ۰۳:۰۸

سالاد سبزى‌هاى بهارى



برترین ها: در این فصل رنگارنگ در كنار غذاهای بهاری و نوبرانه یك سالاد رنگین روی میز غذای‌ شما جایش خالی است. این دفعه یك سالاد برای شما داریم كه هم‌ رنگش و هم طعمش زینت‌بخش سفره‌های شماست و تجربه كردنش خالی از لطف نیست.
مواد لازم برای 4 تا 6 نفر
  •   نخودفرنگی: یك پیمانه
  •   ذرت پخته: یك پیمانه
  •   هویج پخته و خردشده: 2 عدد متوسط
  •   لوبیاسبز پخته و خردشده: یك پیمانه
  •   سیب‌زمینی پخته و خردشده: 2 عدد
  •   پیازچه خرد شده: 3 تا 4 عدد
  •   كرفس جوان ریز خردشده: 4 ساقه
  •   جعفری خرد شده: یك‌چهارم پیمانه
  •   روغن زیتون: 2 قاشق غذاخوری
  •   تخم‌‌مرغ آب‌پز: 2 عدد
  •   زیتون سیاه و گوجه گیلاسی: برای تزئین
  •   كاهو:چند برگ برای تزئین
مواد لازم برای سس
  • ماست چكیده یا سس مایونز: یك‌دوم پیمانه  
  • لیموترش: یك عدد  
  • سس خردل: یك قاشق سوپخوری  
  • سس فلفل تند: یك قاشق سو‌پخوری  
  • رنده پوست لیمو: یك عدد ریحان  
  • خردشده: چند برگ  
  • نمك و فلفل: به میزان
روش تهیه:

1- تمام مواد را با هم مخلوط كنید. می‌توانید هنگام پختن لوبیاسبز 2 حبه سیر به آن اضافه كنید تا طعم بهتری بگیرد. اگر شما وقت ندارید سبزی‌های سالاد را دانه‌دانه تهیه كنید، می‌توانید از كنسرو سبزی‌های مخلوط استفاده كنید.

2- مواد سس را نیز مخلوط كرده و به سبزی‌ها اضافه كنید و به وسیله 2 قاشق خوب هم بزنید.

3- در یك ظرف مناسب برگ‌های پهن كاهو را بچینید، از سالاد درون یك ظرف بریزید و آن را فشرده كنید «به حالت قالب زدن» و بعد روی برگ‌های كاهو برگردانید و با گوجه گیلاسی، زیتون سیاه و حلقه‌های تخم‌مرغ آب‌پز تزئین كنید.

نکات آشپزی

1- اندازه خرد كردن سبزی‌ها به دلخواه و سلیقه شماست.

2- برای اینكه سس سالاد طعم بهتری بگیرد، می‌توانید از یك قاشق غذاخوری نعنای خشك در سس آن استفاده كنید.



+ 1
I_DONT_LIKE_IT - 2

منبع: http://www.bartarinha.ir/fa/news/24328/سالاد-سبزى‌هاى-بهارى

 

بازدید: 415

تعداد نظرات: 0
منتشر نشده: 0

کد امنیتی
کد جدید




اخبار تصویری

Scroll to Top